Volledig scherm
© Thinkstock

Stinkende zomervoetjes? Dit doe je eraan

Op een warme zomerdag lopen we allemaal op luchtige slippertjes, wedges, ballerina flatjes, espadrilles en gympies, liefst nog zonder sokken. Lekker handig, maar blote voeten gecombineerd met warm weer resulteert niet zelden in zweetvoeten én zweetschoenen. Ieks! Met deze tips voorkom en genees je dat verschrikkelijke geurtje in een mum van tijd.

 1. Acteurs Bab Buelens en Vicent Banić stappen in het huwelijksbootje: “We zijn workaholics maar onze vrije dag, maandag, is heilig”

  Acteurs Bab Buelens en Vicent Banić stappen in het huwelijks­boot­je: “We zijn workaho­lics maar onze vrije dag, maandag, is heilig”

  Klassiek, maar met een vleugje vintage: zo zal er getrouwd worden en liefst nog dit jaar. Bab Buelens (26) en Vincent Banić (32) hebben twee keer lang gezwegen: eerst hielden ze hun relatie geheim, nadien hun verloving, maar nu valt er niets meer te verbergen – zelfs hun wildste dromen niet. Dit is hun eerste interview samen. “Onze ouders zijn euforisch dat we eindelijk ons geluk tonen.”
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen