Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

SOS Goedele: "Mijn nieuwe vriend is besneden. Zal het anders aanvoelen?"

"Mijn nieuwe vriend is besneden. Hij vertelde het me op voorhand, zodat het niet vreemd zou zijn tussen de lakens die eerste keer. Maar nu maak ik me natuurlijk net wél zorgen. Zal het anders aanvoelen?" Marieke (33)

  1. Flo Windey (24) breekt Vlaamse slaapkamers open op VTM2: "We schamen ons nog te hard voor de 'vieze' dingen die we doen in bed”

    Flo Windey (24) breekt Vlaamse slaapka­mers open op VTM2: "We schamen ons nog te hard voor de 'vieze' dingen die we doen in bed”

    Het gaat hard voor de jonge Flo Windey (24). De Brusselse is net afgestudeerd en kijk, haar curriculum vitae schrijft zichzelf. Na ‘Flowjob’, een YouTubereeks voor Studio Brussel waarin ze zonder gêne met jonge gasten over haar en hun seksuele ervaringen praatte, mag ze zichzelf nu ook televisiemaker noemen. Dit najaar zien we ze elke donderdagavond op VTM 2 in ‘Club Flo’, een programma dat seks, drugs, gender en meer van dat moois bespreekbaar moet maken. “Seks is als de olifant in de kamer die we niet willen zien. Maar het is een knalroze, f*cking grote olifant.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement