Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Soft SM is in trek bij studenten. 2 jonge BDSM’ers getuigen: “Het is opwindend om te merken dat iemand verlangt naar mij”

Een beetje kinky, maar niet hardcore. Dat is soft SM, en het wordt steeds populairder. Vooral bij jongeren. Een studie toont dat acht op de tien het al eens geprobeerd heeft en het leuk vond. Een psychiater en klinisch seksuoloog leggen uit wat het is, twee studenten spreken uit hun eigen ervaring. “Eens wat harder aan de haren trekken, machtsspelletjes spelen of haar vastbinden met touw. Al die zaken geven meteen een goed gevoel.”

 1. OPROEP. Nina zoekt mensen die anoniem willen vertellen over hun beste seks ooit

  OPROEP. Nina zoekt mensen die anoniem willen vertellen over hun beste seks ooit

  Seks. Het is een thema dat ons allemaal bezighoudt. Daarom gaat journalist Roxanne Wellens elke week op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Spannende verhalen, romantische of juist heel grappige. Het maakt niet uit. Elke superseks is anders. En elke mens ook. Daarom zoeken we personen van verschillende leeftijd, genderidentiteit, afkomst en seksualiteit, die volledig anoniem willen vertellen over de vrijpartij die voor altijd in hun geheugen gegrift staat.
 2. Leen gaat naar een seksfeestje in het thema van de film Eyes Wide Shut: “We voelden de blikken van de andere gasten op onze naakte lichamen”
  PREMIUM

  Leen gaat naar een seksfeest­je in het thema van de film Eyes Wide Shut: “We voelden de blikken van de andere gasten op onze naakte lichamen”

  “Als de staf van de barones de grond raakte, deden we een opdracht: knielen, vooroverbuigen, elkaar een voor een een kus geven. Bij de laatste slag lieten we allemaal tegelijkertijd onze cape vallen. We voelden de blikken van de andere gasten op onze naakte lichamen.” Leen (33) en Patrick (50) zitten allebei in een uitgebluste relatie. Tot ze elkaar ontmoeten en samen naar een seksfeestje gaan in het thema van de erotische film Eyes Wide Shut. Dit is hun verhaal: “‘Ik heb een opdracht voor je’, fluisterde Patrick in mijn oor. ‘Ga een van de koppels halen waar we vanavond kennis mee hebben gemaakt.’”