Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Singles Day: 5 wetenschappelijke redenen waarom vrijgezel zijn net goed is voor je gezondheid

All the single ladies, now put your hands up want vandaag vieren we Singles Day! Daardoor kan je vandaag niet alleen tal van leuke promoties scoren, een vrijgezellenleventje heeft ook een hoop voordelen voor je gezondheid. 

12 reacties

 • Wannes Van De Velde

  2 jaar geleden
  Een man die vrijgezel is ,wordt bekeken als een moederskindje,heeft bindingsangst,is asociaal en is zeker een homo.Een vrouw die singel is ,is vrijgevochten,heeft ballen aan haar lijf,heeft een perfecte planning en kan alles.Dit is mijn ervaring als man die bewust reeds 37 jaar een vrij gezellige vrijgezel is
 • Danielle Duym

  2 jaar geleden
  Zelf ben ik liefst single. Ik hou van vrijheid boven alles omdat vrijheid mij altijd ontzegd is in mijn jong leven. Sporten doe ik niet maar ik eet wel vrij gezond. Ik kook 98% van de tijd zelf en vries porties in zodat ik ook op werkdagen degelijk en snel kan eten. Voor zij die singles als egoïsten beschouwen: Weet dat wij veel meer tijd hebben om anderen te helpen. Ik ben 4 jaar mantelzorger geweest. Niet slecht voor een "egoïst" denk ik.
 • raymond van der craen

  2 jaar geleden
  Ik was single maar ben nu heel gelukkig met mijn vrouwtje die alles voor mij betekend en ik ben er niet minder gezond op geworden of en zie mijn naaste familie en vrienden nog evenveel.
 • MYRTHE PASS

  2 jaar geleden
  Ik ben blij dat de voordelen van single zijn worden aangekaart. Men heeft nogal de neiging om single-zijn in een negatief daglicht te plaatsen. Ik ben al heel mijn leven single en heb bewust nooit een relatie gehad. In mijn voedingsbehoeften voorzie ik niet goed en sporten doe ik niet. Ik heb eigenlijk een hekel aan sport. Maar op sociaal vlak ervaar ik veel minder stress, dan samenwonende en getrouwde mensen.
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  ik ben bewust singel en happy geloof mij ik doe ga waar en wat ik wil geen bemoeial of vent neem af en toe es date en dan kan die terug van waar hij kwam die dit of dat wil en mij gaat zeggen wat te doen of mij opscheept met nen kleinen uit zijn vorige relaties en ja alleen leven is duurder dan samen maar heb het er zeker voor over!