Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Seks op de werkvloer: bijna 1 op de 4 heeft al gefantaseerd over een collega

De vonk die overspringt bij het koffiezetapparaat of tijdens één van de vele videomeetings. Het gebeurt vaker dan je denkt. Maar liefst 1 op de 3 is al verliefd geweest op een collega. Dat blijkt uit een nieuwe studie van onderzoeksbureau iVox in opdracht van JOE, voor het nieuwe radioprogramma ‘Love, Sex & Drama’ met presentatrice Tess Goossens. 

6 reacties

 • rita thoen

  1 jaar geleden
  gefantaseerd ja ja dat zal wel ge wilt niet weten hoeveel er sex hebben op het werk en erna met hun collega s
 • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

  1 jaar geleden
  1 op vier maar?
 • Devoght Rudy

  1 jaar geleden
  Het gras is soms groener aan de over kant ik houw wel van di spanning
 • karin verwimp

  1 jaar geleden
  Dan moet ik toch eerst een andere job zoeken zunne want alhoewel bij ons meer mannen dan vrouwen werken loopt er daar genen ene tusse die mijn hormonen op hol doet slaan. Integendeel zelfs.
 • Loesje Vranken

  1 jaar geleden
  Zoiets zie je direct aan het gedrag op de werkvloer.Die fladderen vd 1 naar de andere. Elke mannelijke collega weet direct wie ze dit kunnen lappen.Schoon en irronisch om dit naulettend te bestuderen. Altijd wist ik het haha.Niet toegeven en op staande voet op hun plaats zetten is de kunst om zelf uw waardigheid te behouden. Ben er steeds in geslaagd en fier op en je behoud uw achting als deftige vrouw en krijgt veel respect door niet id val te trappen.
 1. “Heb ik hem onder druk gezet?” Toen Britt (28) stopte met de pil ging haar vriend vreemd. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad
  PREMIUM

  “Heb ik hem onder druk gezet?” Toen Britt (28) stopte met de pil ging haar vriend vreemd. Relatiethe­ra­peut Wim Slabbinck geeft raad

  Toen Britt (28) stopte met de pil, ging Seppe (28) akkoord. Maar diep vanbinnen was hij niet klaar voor kinderen. Met zijn ‘cold feet’ stapte hij dan maar in het bed van een ander. “Na dat slippertje is hij plots wél toe aan kinderen. Beseft hij niet hoe pijnlijk dit voor me is?”, zegt Britt. Relatietherapeut en seksuoloog Wim Slabbinck geeft advies, en een concrete doetip om het overspel te verwerken. “Hem door het stof laten kruipen neemt jouw pijn niet weg.”
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.