Volledig scherm
PREMIUM

Ruben (35) heeft een orgie met Julia en 2 andere koppels: “Er werd een tijger geboren. Krijsend, zoekend naar prooi, spelend, kirrend, voelend”

“We geraakten aan de praat met een koppel. En nog een. En nog een. Het gespreksonderwerp werd langzaam ondeugender. We raakten elkaar met woorden aan. Vanaf hier nam dierlijke lust en een verlangen naar ontdekking het volledig over.” Ruben (35) ontmoet vier jaar geleden de zelfzekere zakenvrouw Julia (37)* op café. Ze hebben beiden een gezin, en toch staat de wereld even stil. Hun heimelijke afspraakje mondt uit in een bezoek aan de parenclub waar ze met twee andere koppels aan de praat geraken. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Ruben.

10 reacties

 • Jef Vangheluwe

  3 weken geleden
  "Dierlijke lust".. mens toch, net alsof dat een man of vrouw geen 'menselijke' lusten heeft, tegenwoordig mag een man geen man meer zijn, bij vrouwen is dat gelijk anders. Het is toch een natuurlijk aangeboren gegeven dat een man kijkt naar een vrouw om haar schoonheid, maar nee "dierlijke lust" en waarom heeft de vrouw dan haar bekoorlijke charmes... Gewoon wat respect voor elkaar hebben aub...
 • Jos Dupont

  3 weken geleden
  Mooi mannen verhaal , zal ik nooit in dit leven meemaken ! In het echt heb ik er maar 1 en die heeft al meer dan tien jaar hoofdpijn !
 • tessa pintelon

  3 weken geleden
  als ik vrijgezel was heb ik dit meerdere malen gedaan trio en 1 keer met zes (3vr en 3m) jahh zo oke was dat nu ook niet maar ja een ervaring rijker datwel
 • johan ruell

  3 weken geleden
  Allee weeral een paar scheidingen als gevolg. En vooral de kinderen die de dupe zijn.
 • Dick De Zeure

  3 weken geleden
  Als je dergelijke verhaaltjes leest, waar of geen waar, ben je best af als gelukkige single. Waar is het vertrouwen en de oprechte liefde gebleven? Als dit het nieuwe normaal is hoeft het voor mij helemaal niet meer!
 1. Jules (28) ontdekt een andere manier van vrijen: “We streelden en masseerden elkaar, en zetten onze lust aan de kant”
  PREMIUM

  Jules (28) ontdekt een andere manier van vrijen: “We streelden en masseerden elkaar, en zetten onze lust aan de kant”

  “We hadden elkaar nog nooit op die manier aangeraakt, zo zonder seksuele bijbedoeling. Ik verkende haar nek en borstkas, haar oksel, de binnenkant van haar arm en haar vingers. Ze vroeg of ik op mijn buik wou gaan liggen. Dat deed ik. Ze raakte mijn geslachtsdeel niet aan, en toch voelde ik het groter worden.” Jules (28) en Imani (25)* zijn al vijf jaar samen als ze elkaar herontdekken en intiem een moment beleven dat Jules omschrijft als ‘helend’. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, voorbij de oordelen. Deze week lees je de superseks van Jules.
 1. Helft van Vlamingen zou vaker seks willen, 6 op de 10 doen het minder dan een keer per week

  Helft van Vlamingen zou vaker seks willen, 6 op de 10 doen het minder dan een keer per week

  Radiozender JOE en onderzoeksbureau Ivox onderzochten met een survey bij 1.000 deelnemers wat volgens ons, Vlamingen, de ultieme geheimen zijn voor een goede relatie. Tijd voor elkaar vrijmaken blijkt erg belangrijk, net als voldoende seks en complimentjes. Toch zegt de helft van de Vlamingen dat hij of zij liever wat meer seks zou hebben. En 4 op de 10 Vlamingen zeggen wel eens een geheim voor zijn of haar partner achter te houden.
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"