Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/rv

Roger (46) en Mien (36) swingen, maar zij heeft ook nog stiekeme affaires. Relatietherapeut Wim Slabbinck: “Mensen laten zich leiden door het verbodene”

Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: Roger (46) en zijn vrouw Mien (36) gaan ‘swingend’ door het leven. Het koppel is regelmatig intiem met andere koppels. Maar Mien gaat ook in haar eentje op seksueel avontuur. “Ze kan niet genoeg krijgen van aandacht van mannen en zet zo ons gezinsgeluk op de helling. Waarom volstaat ons spannend seksleven voor haar niet?”

2 reacties

 • Michel de Coorebyter

  2 maanden geleden
  Het is wellicht wel leuken "kicking" om allerhande nieuwe avonturen te proberen en zolang men geen kinderen heeft is er niets aan de hand. Wat me ook moge zeggen hebben kinderen echter baat bij een stabiele gezinssituatie en dan is er geen plaats meer voor al dat gedoe. Niet bepaald boeiend, maat wel levensnoodzakelijk om de kinderen een goede start te geven. 
 • Ben Vandevenne

  2 maanden geleden
  Heel herkenbaar. Lijkt wel of ik mijn eigen levensverhaal lees. Voor mij was het einde huwelijk na 19 jaar. Eens je met swingen begint en een van beide partners vindt het leuk, is er volgens mij geen weg terug.
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"