Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Relatie-expert vertelt waarom je ’s ochtends vaker zou moeten vrijen

Oké, het geluid van je wekker is meestal niet zo opwindend, maar laat dat je niet tegenhouden om ’s ochtends eens wat dichter bij je partner te kruipen. Net zoals een vluggertje geeft het je tonnen energie waardoor je je dag meteen goed start. En dat is niet alles, seks- en relatietherapeute Megan Fleming geeft nog 5 andere erg goede redenen om wat langer te wachten met je eerste kopje koffie.

2 reacties

 • Patrick De pauw

  3 jaar geleden
  Smorgens staat het toch recht om te plassen!maar dat is niet leuk dus ja eerst plassen en wassen om dan te.....
 • Jean Emare

  3 jaar geleden
  Raar wat ik allemaal lees.. Soms 's morgens, in de dag, bij het slapengaan en in het midden van de nacht. Geen vaste patronen.. allicht heb ik het geluk dat we beiden er volop van genieten.
 1. Zeg niet ‘je maagdelijkheid verliezen’, maar ‘seksueel debuut’. “Het kan je hele leven lang vaak en op verschillende manieren gebeuren”

  Zeg niet ‘je maagdelijk­heid verliezen’, maar ‘seksueel debuut’. “Het kan je hele leven lang vaak en op verschil­len­de manieren gebeuren”

  Is de term ‘maagdelijkheid’ verouderd en achterhaald? Nicolle Hodges, zelfverklaard seksuele vrijheidsfilosoof, komt met een alternatief op de proppen: seksueel debuut. Een veel vrijere, minder heteronormatieve en minder vrouwonvriendelijke interpretatie van ‘je eerste keer’. “Met seksueel debuut toon je aan dat maagdelijkheid een concept is dat niet bestaat, omdat je seksuele reis nooit echt eindigt.”