Volledig scherm
© Thinkstock

Relatie-expert vertelt: 5 redenen waarom je 's ochtends vaker zou moeten vrijen

Oké, het geluid van je wekker is meestal niet zo opwindend, maar laat dat je niet tegenhouden om ’s ochtends eens wat dichter bij je partner te kruipen. Net zoals een vluggertje geeft het je tonnen energie waardoor je je dag meteen goed start. En dat is niet alles, seks- en relatietherapeute Megan Fleming geeft nog vijf andere erg goede redenen om wat langer te wachten met je eerste kopje koffie.

8 reacties

 • Maeng Saab

  3 jaar geleden
  6. Uw vrouw is tot 's avonds naar haar werk, dus tijd genoeg om met uw vriendin eens te vrijen
 • Erik Audenaert

  3 jaar geleden
  Vroeger als mijn dochter met de vroege moest gaan werken stond mijn vrouw mee op . Als ze daarna terug naar bed kwam wist ik hoe laat het was en lag ik al klaar in mijn blootje .
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  wer zo ne slimme die veel tijd heeft op kosten van de staat leeft waarschijnlijk denk ik als dat nog mag,en voor diegene die zich er aan wagen,raken waarschijnlijk hun jobke in de kortste keren kwijt doordat ze op hun werk inslaap vallen kapot en moe van al dat thuis werk smorgens,dat is dan voor sommigen waarvan de vrouw geen minnaar achter de hand houdt voorals manlief vertrekt
 • PAULA BEIRLAEN

  3 jaar geleden
  Jaren! Raad dit ik mijn medewerkers aan,the morningboost! Echt het werkt
 • Wannes Van De Velde

  3 jaar geleden
  Als oude man hebben we 1 probleem.Mijn ochtenderectie is omstreeks 12.00h.
 1. Artem (32) en Thomas (31) zijn uit elkaar, maar er hangt nog spanning in de lucht: “Ik weet liever niks over zijn nieuwe liefdesleven”
  PREMIUM

  Artem (32) en Thomas (31) zijn uit elkaar, maar er hangt nog spanning in de lucht: “Ik weet liever niks over zijn nieuwe liefdesle­ven”

  De jonge Artem en Thomas zitten allebei in de modewereld en leren elkaar kennen in Shanghai. Hun intense romance overstijgt landsgrenzen, taalbarrières en tijdzones, maar van hun gezamenlijke toekomstplannen komt nooit iets in huis. De afstand begint te zwaar te wegen en het koppel maakt er een eind aan. En toch: wanneer ze nu afspreken, hangt nog altijd spanning in de lucht. “We horen elkaar ook weer elke dag. Als we morgen allebei op dezelfde plek belanden, flakkert het vuur misschien weer op?” Alle andere artikels uit het dossier ‘Ex-files’ lees je hier.
 2. NINA vraagt het aan ... dankzij deze 36 wetenschappelijke vragen ben je straks weer stapelverliefd op je partner

  NINA vraagt het aan ... dankzij deze 36 wetenschap­pe­lij­ke vragen ben je straks weer stapelver­liefd op je partner

  Voor onze wekelijkse interviews in NINA baseren we ons op een gerenommeerde studie van hoogleraar psychologie Arthur Aron. Hij onderzocht of de intimiteit tussen twee vreemden kan versneld worden door hen een specifieke reeks van 36 vragen voor te schotelen. Nu is het aan jou. Ga aan de slag en vul de vragenlijst in met je partner. Kom zo te weten hoe goed jullie op elkaar afgestemd zijn en laat de vonk (weer) overslaan.
 1. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is

 2. "Gerechtigheid voor iedereen": Jennifer Lopez treedt op tijdens inauguratie Biden
  Play

  "Gerechtig­heid voor iedereen": Jennifer Lopez treedt op tijdens inaugura­tie Biden