Goedele Liekens, Paula Sémer en Flo Windey: 'Wij zijn de sex warriors!'
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens, Paula Sémer en Flo Windey: 'Wij zijn de sex warriors!' © Joris Casaer

Op gesprek met 3 sex warriors: “Schaamlippen. Scháám! We zeggen toch ook niet schaamballen?”

In haar nieuwe programma wil Flo Windey het hebben over alles waar we het liever níét over hebben, dus ook over seks. Is dat nog steeds nodig dan? We haalden er twee iconen van de vrouwenemancipatie in bed bij, Paula Sémer en Goedele Liekens.

12 reacties

 • patrick bockstael

  5 maanden geleden
  Opvallend dat alle negatieve reacties op dit artikel van mannen komen. Er is dus geen fluit (pun intended) veranderd.
 • Bart De keuster

  8 maanden geleden
  Heel veel respect voor deze 3 topvrouwen, snap al die negatieve reacties niet, blijf zo verder doen en goedele veel sterkte zodat je snel terug bent want zoals jij is er maar één.
 • bernard vermeulen

  9 maanden geleden
  Dan kan je het gehele woordenboek in twijfel trekken, waar men zich toch mee bezig houd, er zijn veel belangrijker dingen gaande in de wereld.Waarom houd iemand zijn handdoek of handen voor zij genetalien als hij plots met iemand anders geconfronteerd word, uit schaamte dacht men vroeger dus schaamstreek, waarom men het nu doet is mij dan een raadsel en hoe men het moet noemen nog meer.
 • piet devlieger

  9 maanden geleden
  Toch vreemd dat er zelfs in deze bizarre en voor velen moeilijke tijden voortdurend mensen opduiken  - zelfs politici - die niets anders te doen hebben dan zich bezig te houden en aandacht te zoeken met onbenulligheden en vaak daarvoor nog dik betaald worden ook. Hoe slim en gelukkig moeten die mensen wel niet zijn ? En als tip : als een naam van iets je niet bevalt, gebruik er dan een andere voor, maar maak er niet al die heisa over. Er zijn belangrijkere dingen om over te zagen en te zeuren.
 • wim CLAES

  9 maanden geleden
  Als dat het enige is waarvan de wakker ligt,moet ge een gelukkige mens zijn. Ofwel te veel tijd hebben of geen hobbies.