Pexels
Volledig scherm
PREMIUM
© Pexels

Onze redactrice test Facebook Dating: "Het speelt in je voordeel dat Facebook zo veel over je weet”

“Plots ben ik weer single, en dat tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben.” Dus begeeft redactrice Grâce (23) zich, net als veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze laatste aflevering test ze Facebook Dating. Ze ontdekt er dat je de platonische drempel moeilijk overwint en je Facebook-geschiedenis nuttig kan zijn.“Facebook belooft me dat niemand uit mijn vriendenlijst zal weten dat ik de toepassing gebruik.”

 1. Onze redactrice test de datingapp Happn: “Ik zie dat Nick mijn huis 32 keer is gepasseerd. Is hij een stalker?”
  PREMIUM

  Onze redactrice test de datingapp Happn: “Ik zie dat Nick mijn huis 32 keer is gepasseerd. Is hij een stalker?”

  “Plots ben ik weer single, en dat tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben.” Dus begeeft redactrice Grâce (23) zich, net als veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze voorlaatste aflevering van digidate test ze Happn, een app die werkt met je locatie. Ze ontdekt er dat sommige romantische idealen moeilijk in te lossen zijn, liefde letterlijk een spel is en je beter in je eigen buurt blijft om te daten: “Wie privacy hoog in het vaandel draagt, kan beter geen liefde zoeken via Happn.”
 2. Onze redactrice is weer single en test de datingapp Bumble. “Zijn foto’s liegen er niet om: ook in het echt ziet hij er zeer goed uit”
  PREMIUM

  Onze redactrice is weer single en test de datingapp Bumble. “Zijn foto’s liegen er niet om: ook in het echt ziet hij er zeer goed uit”

  “Plots ben ik weer single, en dat tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben.” Dus begeeft onze redactrice Grâce (23) zich, net als massaal veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze tweede aflevering van digidate test ze het vrouwvriendelijke Bumble en zijn betalende variant Bumble Boost. Ze ontdekt er dat mannen niet rond de pot draaien en daten in tijden van corona gênant kan zijn. “Sinds dat ene bericht heb ik niets meer van Peter uit Gent gehoord.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen