Op Digidate
Volledig scherm
PREMIUM
Op Digidate © Pexels

Onze redactrice test de exclusieve datingapp Inner Circle: "Als de leeftijd me nog niet genoeg afgeschrikt had, was het wel zijn voorstel”

“Plots ben ik weer single, en dat tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben.” Dus begeeft onze redactrice Grâce (23) zich, net als massaal veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze derde aflevering van digidate test ze het exclusieve Inner Circle.  Ze ontdekt er dat je bepaalde beloftes moet maken, dat de app niet zo elitair is als hij zich profileert en dat oudere mannen andere dingen verwachten: “‘Voor wat, hoort wat’ lijkt me een foute ingesteldheid om te beginnen daten.”

 1. Onze redactrice test Tinder en het betalende Tinder Gold. “Cédric is even snel uit mijn gedachten als hij er in sloop”
  PREMIUM

  Onze redactrice test Tinder en het betalende Tinder Gold. “Cédric is even snel uit mijn gedachten als hij er in sloop”

  “Plots overkomt het me. Single once again, tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben. ‘Belangrijk dat je nu experimenteert’, adviseert mijn psycholoog me. Gemakkelijker gezegd dan gedaan in deze tijd.” Dus begeeft onze redactrice Grâce (23) zich, net als massaal veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze eerste aflevering van digidate test ze Tinder en zijn betalende variant Tinder Gold. “Liefde vinden is de meest complexe zoektocht die we ondernemen, maar volgens Tinder kan het in tien swipes.”
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den