Volledig scherm
PREMIUM

Onze redactrice is weer single en test de datingapp Bumble. “Zijn foto’s liegen er niet om: ook in het echt ziet hij er zeer goed uit”

“Plots ben ik weer single, en dat tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben.” Dus begeeft onze redactrice Grâce (23) zich, net als massaal veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze tweede aflevering van digidate test ze het vrouwvriendelijke Bumble en zijn betalende variant Bumble Boost. Ze ontdekt er dat mannen niet rond de pot draaien en daten in tijden van corona gênant kan zijn. “Sinds dat ene bericht heb ik niets meer van Peter uit Gent gehoord.”

1 reactie

 • Hubert Wouters

  1 maand geleden
  Maar is het ook een echte en serieuze man, of is het een zogenaamde bink of bad boy zonder enige tekenen van hersenen?
 1. Onze redactrice test Tinder en het betalende Tinder Gold. “Cédric is even snel uit mijn gedachten als hij er in sloop”
  PREMIUM

  Onze redactrice test Tinder en het betalende Tinder Gold. “Cédric is even snel uit mijn gedachten als hij er in sloop”

  “Plots overkomt het me. Single once again, tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben. ‘Belangrijk dat je nu experimenteert’, adviseert mijn psycholoog me. Gemakkelijker gezegd dan gedaan in deze tijd.” Dus begeeft onze redactrice Grâce (23) zich, net als massaal veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze eerste aflevering van digidate test ze Tinder en zijn betalende variant Tinder Gold. “Liefde vinden is de meest complexe zoektocht die we ondernemen, maar volgens Tinder kan het in tien swipes.”
 2. Wat te doen na een break-up? Relatie-expert geeft tips om af te kicken van je ex en aan je zelfvertrouwen te werken
  PREMIUM

  Wat te doen na een break-up? Relatie-ex­pert geeft tips om af te kicken van je ex en aan je zelfver­trou­wen te werken

  De symptomen: een relatie die is afgelopen en een hart aan diggelen. De diagnose: liefdesverdriet. Een simpel medicijn bestaat er jammer genoeg niet. Maar volgens relatie-expert Amy Chan kan je een gebroken hart wél gebruiken om de betere versie van jezelf te worden. Ze startte een poepchique retraite en werkt samen met een team van ‘heart hackers’ om vrouwen daarbij te helpen. Wij fileren kort en bondig haar techniek en haar beste trucs.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw