Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Onthaasten tussen de lakens: tantraseks is hot. “Je creëert een dieper verlangen en een voller orgasme”

Goed Gevoel“Bij ­tantraseks vertragen, voelen en genieten we van alles wat er in het lichaam gebeurt en leren we surfen op de golven van extase die al die gevoelens over je hele lichaam teweegbrengen.” De lockdown dwong ons om te onthaasten, met meer tijd voor onszelf en elkaar. En dat maakt tantra relevanter dan ooit. De oosterse levenshouding zorgt voor een betere verbinding met jezelf én voor een intenser seksleven. Experte Inge Leemans legt uit hoe dat werkt en hoe je er zelf in bed mee aan de slag gaat, samen of alleen. “Tantra vertrekt niet noodzakelijk vanuit spanning en seksuele drive, maar vanuit ontspanning en liefde. Het gaat niet om klaarkomen, maar om het contact zelf.”

 1. “Sorry schat, vanavond niet ...” Waarom voelen we ons zo schuldig als we onze partner afwijzen?
  PREMIUM
  4

  “Sorry schat, vanavond niet ...” Waarom voelen we ons zo schuldig als we onze partner afwijzen?

  Jani Kazaltzis geeft in de eerste aflevering van ‘Kat Zonder Grenzen’ toe dat hij zich schuldig voelt tegenover zijn partner, als hij geen zin heeft in seks. “Je partner afwijzen, ik vind dat het zwaarste wat er bestaat in een relatie”, aldus de stylist. Uit onderzoek blijkt dat veel koppels seksuele problemen ervaren, omdat de ene partner meer zin heeft dan de andere, maar hoe komt dat? Waarom voelen we ons daar zo schuldig over? En wat kan je eraan doen? Relatietherapeut en seksuologe Chloe De Bie geeft raad.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den