Links: Wim Slabbinck. Rechts: foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Wim Slabbinck. Rechts: foto ter illustratie. © Annelies Vanhove/Getty Images

“Ons huwelijk is een grote puinhoop.” De man van Saskia (48) is door slaapapneu totaal ongenietbaar, relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad

Een ernstige slaapstoornis legt een bom onder het huwelijk van Saskia (48). Haar man Dimi (50) heeft slaapapneu en is door zijn barslechte nachten overdag ongenietbaar. Extreem prikkelbaar. Geveld door vermoeidheid. Van hun liefdevolle relatie is niks meer over. “Ik heb medelijden met hem. Maar zo kan het ook niet verder.” Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft haar advies. “Het is niet de bedoeling dat je de rest van je leven in deze situatie blijft zitten. Probeer hem te vertellen naar ‘welke Dimi’ jij verlangt.”

 1. Acteurs Bab Buelens en Vicent Banić stappen in het huwelijksbootje: “We zijn workaholics maar onze vrije dag, maandag, is heilig”

  Acteurs Bab Buelens en Vicent Banić stappen in het huwelijks­boot­je: “We zijn workaho­lics maar onze vrije dag, maandag, is heilig”

  Klassiek, maar met een vleugje vintage: zo zal er getrouwd worden en liefst nog dit jaar. Bab Buelens (26) en Vincent Banić (32) hebben twee keer lang gezwegen: eerst hielden ze hun relatie geheim, nadien hun verloving, maar nu valt er niets meer te verbergen – zelfs hun wildste dromen niet. Dit is hun eerste interview samen. “Onze ouders zijn euforisch dat we eindelijk ons geluk tonen.”
 2. Onze reporter ziet hoe dochter ondanks corona zekerheden durft opgeven: “Studie on hold om in Schotland de liefde te volgen”
  PREMIUM

  Onze reporter ziet hoe dochter ondanks corona zekerheden durft opgeven: “Studie on hold om in Schotland de liefde te volgen”

  Onze reporter Jakobien Huisman (50) woont met haar partner Alain Grootaers (56) in Andalusië. Terwijl het koppel zich zorgen maakt om de gevolgen van de coronacrisis, geniet dochter Julia (22) volop van de grote liefde in Schotland. Het virus heeft de koers van haar jonge leven en blik op de toekomst gewijzigd. “Die masterstudie kan wachten, ik wil gewoon een fantastisch en gelukkig leven.” Een verhaal van je kind loslaten in tijden van pandemie én volwassen worden.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!