Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Olivier heeft seks met yogalerares Marcela op vakantie in Thailand: “Ze lag in posities die ik onmogelijk achtte”

“Daar stond ik dan, met mijn grote valies voor haar deur. Ze zei dat ze blij was om mij terug te zien. ‘Hoeveel tijd is er?’ vroeg ze. ‘Bijna vier uur’, antwoordde ik. ‘Goed, dan kunnen we vier uur seks hebben.’” Olivier (25) is op vrijwilligersvakantie in Thailand wanneer hij de Poolse yogalerares Marcela (28) ontmoet. Zij is getrouwd met een bekende Poolse golfer, maar dat weerhoudt hem er niet van om naar haar appartement te gaan. “Ze keek me aan en zei: ‘What the fuck just happened?’”

 1. OPROEP. Nina zoekt mensen die anoniem willen vertellen over hun beste seks ooit

  OPROEP. Nina zoekt mensen die anoniem willen vertellen over hun beste seks ooit

  Seks. Het is een thema dat ons allemaal bezighoudt. Daarom gaat journalist Roxanne Wellens elke week op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Spannende verhalen, romantische of juist heel grappige. Het maakt niet uit. Elke superseks is anders. En elke mens ook. Daarom zoeken we personen van verschillende leeftijd, genderidentiteit, afkomst en seksualiteit, die volledig anoniem willen vertellen over de vrijpartij die voor altijd in hun geheugen gegrift staat.
 2. Mirthe (35) gaat na lang twijfelen in op de avances van Björn (24): “Hij wist dat hij langzaam moest beginnen”
  PREMIUM

  Mirthe (35) gaat na lang twijfelen in op de avances van Björn (24): “Hij wist dat hij langzaam moest beginnen”

  “Ik hoorde zijn auto op het grind en liep naar de deur. Ik gaf hem zelfs de kans niet om aan te bellen, hij gaf mij de kans niet om de deur dicht te doen. Ik hem de kans niet om langs de living binnen te komen. Hij mij niet om mijn blouse te openen.” Wanneer Mirthe (toen 32), mama van drie, uiteindelijk op date gaat met de stapelverliefde maar jonge Björn (toen 24) valt ze als een blok voor zijn humor en volwassen manier van doen. “Het voelde als een cadeautje dat ik mocht openmaken.”
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing