Voor sommige koppels komt vrijen er nooit meer van.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor sommige koppels komt vrijen er nooit meer van. © Shutterstock

Nooit zin in seks? “Avondje met sexy lingerie en kaarsen zal het niet oplossen”

Steeds meer vrouwen stappen ervoor naar de seksuoloog: geen zin in seks. Alles zit goed in de relatie en toch is vrijen meer een last dan een lust. “Je kan écht wel opnieuw leren genieten”, zegt seksuoloog Ingeborg Timmerman. “Ik probeerde inzichtelijk te maken waar het bij vrouwen vastloopt, want het is toch vreemd dat je een fijne man hebt en je met hem geen leuke dingen wil doen?”

 1. Acteur Ben Segers en regisseur Lenny Van Wesemael over hun relatie in NINA: “We zijn geen koppel dat alles samen wil doen”

  Acteur Ben Segers en regisseur Lenny Van Wesemael over hun relatie in NINA: “We zijn geen koppel dat alles samen wil doen”

  In ‘#hetisingewikkeld’ op VIER is zij de regisseur en hij de acteur. Ook thuis bij Ben Segers (46) en Lenny Van Wesemael (39) heeft zij de touwtjes in handen, ze regisseert hem zelfs tijdens de fotoshoot. In het interview voor NINA neemt hij af en toe noodgedwongen de leiding: een maand geleden overleed Lenny's mama, heel onverwacht. Het werd een gesprek met een lach en een traan en als rode draad: doodgraag zien. “Liefde is de motor van het leven.”
 1. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona