Broadly's Gender Spectrum Collection
Volledig scherm
© Broadly's Gender Spectrum Collection

Nieuwe studie toont aan dat je seksuele geaardheid kan veranderen tot je 30ste

Hetero, homo of bi. We gebruiken die hokjes al jarenlang. Onterecht, zo blijkt uit een nieuwe studie. Die toont aan dat seksualiteit een breed spectrum is én dat het heel fluïde is. Zelfs als twintiger kan je nog van geaardheid veranderen. 

7 reacties

 • erik ramaekers

  2 jaar geleden
  Men moet mensen niet in hokjes plaatsen.Iedereen kan verliefd worden op iemand van het hetzelfde geslacht.So what? Als men maar gelukkig is.
 • censor

  2 jaar geleden
  Zware Subsidies aan onze universiteiten beginnen vruchten af te werpen...
 • Amaury Hellebaut

  2 jaar geleden
  Geloof ik geen bal van .......
 • David Lievens

  2 jaar geleden
  Jeaninne Bonduwe, de universiteiten zelf, tenzij een overheidsorgaan een onderzoek besteld. Geen nood, uw belastingsgeld zal hier niet naartoe gaan.
 • Erwin Werwaarts

  2 jaar geleden
  Deze zaken zijn niet nieuw , doch reeds in basis beschreven door Alfred Kinsey in de jaren 50 , en later verfijnd door Fritz Klein .
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. “Nooit overspel in uw relatie? De kans is reëel dat u zich vergist”: waarom gaan we vreemd? Ebt het verdriet erna ooit weg? En zijn er ook positieve kanten aan slippertjes?
  PREMIUM

  “Nooit overspel in uw relatie? De kans is reëel dat u zich vergist”: waarom gaan we vreemd? Ebt het verdriet erna ooit weg? En zijn er ook positieve kanten aan slipper­tjes?

  “We waren beiden oud genoeg om dat slippertje een plaats te geven.” De getuigenis van Ellen Verhulst op hln.be eerder deze week werd meer dan 300.000 keer gelezen. Het is een thema dat ons niet loslaat: vreemdgaan. Hoe ga je er het best mee om? Ebt de pijn ooit weg? En zijn er ook positieve kanten aan? Deze stukken over slippertjes moet u herlezen.