Ana Jaren
Volledig scherm
PREMIUM
© Ana Jaren

Nathalie (42) wordt na 25 jaar verlaten door haar man: “Alsof mijn hart uit mijn lijf is gerukt”

Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Op oudejaarsnacht hief Nathalie het glas champagne op nog veel mooie jaren samen. Haar man Tom antwoordde dat hij thuis vertrok: hij had iemand anders. “Ik voel me geamputeerd”, vertelt Nathalie – een razend knappe vrouw met het hart op de tong – die avond op café bij een rosé. Of twee.

6 reacties

 • Marc Camp

  2 jaar geleden
  Ben meer dan 30 jaar gelukkig getrouwd. Zou niet anders willen! We delen alle taken en kosten. Mocht het ongeluk toeslaan, dan zal ik nog altijd de gezelschap opzoeken van vrouwen die echt een goede relatie zouden willen hebben.
 • Marc De Laet

  2 jaar geleden
  Érg hé... die reacties. Ik wou dat ik mijn vrouw nog had (borstkanker). Er moet toch niks mooier zijn dan samen oud worden. Maar ja dat kost moeite, kracht en inspanning.
 • Katia Blancmont

  2 jaar geleden
  Op je 17 trouwen kan niet eeuwig duren. Logisch.
 • Chris Ysebaert

  2 jaar geleden
  Blijf gewoon single, ik was strijk en kook zelf. Een vrouw kijkt eerst naar je status en rijkdom voor ze met je begint. Neen, voor mij geen vrouw meer, daar heb ik al teveel energie en centen in gestoken. Ik ga en sta nu waar ik wil en dat valt bijzonder goed mee, nietwaar Lauren?
 • lauren van eupen

  2 jaar geleden
  Blijf gewoon single! Waarom voor n man alles doen? Zoals, was, strijk, koken? Als ze de kans krijgen gaan ze vreemd. Nee, voor mij geen man meer hoor. Ben zonder veel gelukkiger. Vrijheid is t grootste geluk wat n mens kan hebben :-)