Unsplash
Volledig scherm
PREMIUM
© Unsplash

Na een huwelijk van uitsluitend ‘banale seks’, leerde Peter (55) een andere vrouw kennen

Corine Koole interviewt over de raadselen van passie en affectie. Na een lang huwelijk waarin hij uitsluitend ‘banale’ seks had, leerde Peter (55) een andere vrouw kennen. En ging een wereld van fysiek én mentaal contact voor hem open die hij tot dan toe niet voor mogelijk had gehouden. 

8 reacties

 • Ronald Van Beneden

  2 jaar geleden
  Mooi. Respect voor iedereen.
 • P P

  2 jaar geleden
  Zo zijn er zovelen en dan komt ineens wat men mid-life crisis noemt. Men beseft ineens dat er meer is, meer moet zijn en het vooral niet Langer moet uitstellen om het te proeven.
 • danny buyse

  2 jaar geleden
  Seks heeft niks met graag zien te maken. Je kan iemand doodgraag zien zonder seks en die verschrikkelijk missen bij verlies! Seks is vooral lust en iemand opwindend en aantrekkelijk vinden.
 • rob jurriens

  2 jaar geleden
  Heel mooi verhaal....super!! Sex is bevrijdend.
 • ivan aerts

  2 jaar geleden
  Ieder zijn ding. We zijn niet allemaal hetzelfde... gelukkig maar.
 1. Hoe gevaarlijk zijn twee narcisten die een koppel vormen? “Het zal hen worst wezen als hun kinderen eronder lijden”
  PREMIUM

  Hoe gevaarlijk zijn twee narcisten die een koppel vormen? “Het zal hen worst wezen als hun kinderen eronder lijden”

  In haar nieuwe roman ‘Een hele lieve fuck you’ schrijft Sylvia Van Driessche over #MeToo in België en over vrouwen die ten prooi vallen aan een geliefde mediamaker. De man is een narcist, gelooft het hoofdpersonage, en zijn vrouw, die hem blijft steunen, wellicht ook. Twee narcisten samen, dat heet een ‘narcistische collusie’. “Denk maar aan Melania en Donald Trump”, zegt narcismecoach Nelly De Keye. Hoe functioneert zo’n koppel en kan het gevaarlijk zijn voor hun omgeving? “Hun kinderen voelen zich niet zelden emotioneel mishandeld.”