“We waren er helemaal alleen. Het was een beetje onwennig. Hij lachte dat hij míj nu zou verwennen.” Steward Michiel leert Mr. Taylor kennen op een vlucht naar Hong Kong.
Volledig scherm
PREMIUM
“We waren er helemaal alleen. Het was een beetje onwennig. Hij lachte dat hij míj nu zou verwennen.” Steward Michiel leert Mr. Taylor kennen op een vlucht naar Hong Kong. © Roxanne Wellens

Michiel (37) leert Mr. Taylor kennen op een vliegtuig en ze bereiken samen hogere sferen: “Ik had eerst niet door dat hij homo was"

Er hangt romantiek in de lucht. Michiel* (37) werkte tien jaar geleden als steward voor een Engelse luchtvaartmaatschappij. Het klikt meteen wanneer hij de Australische Mr. Taylor ontmoet in de eerste klasse. “Ik stond in de keuken te praten met mijn collega wanneer hij plots op ons afkwam. Ik vroeg of ik hem iets kon aanbieden. ‘Ja, ik wil dat je mij komt onderstoppen’, zei hij.” Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Deze week lees je de superseks van Michiel. 

0 reacties