Jochem Cuypers: “Onze huisjes in Namsskogan werden verhuurd aan toeristen die net als wij bezeten waren door de natuur. Een van die bezoekers was Kim, met haar familie”
Volledig scherm
PREMIUM
Jochem Cuypers: “Onze huisjes in Namsskogan werden verhuurd aan toeristen die net als wij bezeten waren door de natuur. Een van die bezoekers was Kim, met haar familie” © rv

“Met de sneeuwscooter naar een bergtop en een groot sneeuwballengevecht vanuit zelfgebouwde burchten met kaarsen”: vakantieliefjes Kim en Jochem ontmoetten elkaar in Noorwegen

Redacteur Lene Kemps gaat deze zomer op zoek naar vakantieliefdes die bleven duren. Zo ontmoetten Kim en Jochem elkaar in Noorwegen.  Ze beklimmen bergen, dalen rivieren af in een kano en fietsen de wereld rond. Kortom: ze delen de zin voor avontuur, en dat is met de komst van hun twee zoontjes niet verminderd. Hoe een vakantieliefde kan leiden tot poolexpedities en wereldreizen. “Al werd ik het laatste jaar van mijn studies wel een beetje bang. Het drong tot me door dat ik, eens afgestudeerd, alles zou moeten achterlaten: familie, vrienden, mijn taal, gewoontes, mijn cultuur...” 

  1. Oude zomerliefjes Wilfred (48) en Diana (48) vonden elkaar na 25 jaar terug op sociale media: “Dankbaar dat zij opnieuw in mijn leven is gekomen”
    PREMIUM

    Oude zomerlief­jes Wilfred (48) en Diana (48) vonden elkaar na 25 jaar terug op sociale media: “Dankbaar dat zij opnieuw in mijn leven is gekomen”

    Wilfred (48) en Diana (48) zagen elkaar voor het eerst in de zomer van 1989, toen ze zeventien waren. Op sociale media vonden ze elkaar terug. Diana (48): “Hij kan nog steeds even goed luisteren als toen!” Redacteur Lene Kemps gaat deze zomer op zoek naar vakantieliefdes die bleven duren - of in dit geval: 25 jaar na datum herontdekt werd.