Beeld ter illustratie | De minnaar in Marie-Lores leven is haar beste vriend. "Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is."
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie | De minnaar in Marie-Lores leven is haar beste vriend. "Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is." © Getty Images

Marie-Lore (30) pleegt al drie jaar overspel met haar beste vriend: “Vreemdgaan maakt van mij een betere vrouw voor mijn man”

Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we een van de portretten van de reeks ‘Verboden liefdes’ die in juli 2018 in onze krant verscheen. Lees de getuigenis van Marie-Lore (30): “Vreemdgaan maakt dat ik een betere vrouw ben voor mijn man.” Die zin lijkt op het eerste gezicht niet te kloppen. Maar voor deze vrouw, die geregeld even wegspringt uit haar relatie om ook eens iets anders te beleven dan lepeltje-lepeltje vrijen, klopt het helemaal. De minnaar in haar leven is haar beste vriend. “Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is.”

  1. Lingerieontwerpster Marlies Dekkers: “Zie je mijn borsten? Ik lijk wel achttien”
    PREMIUM
    Uit ons archief

    Lingerie­ont­werp­ster Marlies Dekkers: “Zie je mijn borsten? Ik lijk wel achttien”

    Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we een interview met Marlies Dekkers dat in januari 2018 in onze krant verscheen. Toen de lingerieontwerpster veertien was, kreeg ze haar eerste beha. Het was de ontgoocheling van haar leven - zo saai, zo lelijk. Kwam nog bij: het ding zat verschrikkelijk. De jonge Marlies wist genoeg. Ze had een missie. Met hoe het wél moest, verovert ze de hele wereld - al 25 jaar lang intussen. "Zie je mijn borsten? Zonder beha hangen ze hiér. Maar kijk. Ik lijk achttien. Dát is wat ik doe voor vrouwen."