Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Ana Jarèn

Margot (40) worstelt met haar nieuw samengesteld gezin: “Mijn plusdochter wil ons uit elkaar”

Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: na een ongelukkig huwelijk en een echtscheiding vindt Margot bij Tom (43) eindelijk de liefde van haar leven. Maar Toms tienerdochter gooit roet in het eten. “Dat meisje doet er alles aan om ons uit elkaar te halen. Waarom toch?”

2 reacties

  • Vicky Impens

    2 jaar geleden
    Mevr. begrijp één ding heel goed, in de dochter haar ogen ben jij de slechterik, wat je ook doet om goed te doen het zal NOOIT goed genoeg zijn. Je leert hier mee om te gaan of jullie gaan alle 2 ten onder, voor hem blijft er een eeuwig schuldgevoel, dat zal ook nooit overgaan. Mijn raad samen een manier vinden om mee om te gaan en elkaar geen verwijten gooien.
  • henri vanderhoven

    2 jaar geleden
    Misschien eens een goed gesprek ipv op ipad te tokkelen en op de man/vrouw afvragen wat er schort samen met haar "liefde voor het leven"?En een tip: vroeger "verkeerden" we eerst soms jaren eer we aan trouwen dachten en konden we elkaar volledig inschatten,tegenwoordig is het al de nest in na de eerste date.Samenwonen is toch nog wat meer dan alleen in bed tevreden zijn.En voor de betweters we zijn al meer dan 45 jaar bij elkaar.