Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Mannen en vrouwen fantaseren over... hetzelfde

Man vs vrouwMannen en vrouwen fantaseren anders? Niet bepaald. Een Spaans onderzoek aan de universiteit van Grenada bij 2.250 Spaanse mannen en vrouwen tussen 18 en 73 die ten minste zes maanden een heteroseksuele relatie hadden wijst uit dat mannen en vrouwen voor het grootste deel gelijkaardige fantasieën hebben en ze fantaseren vooral over... hun partner.

 1. Onze redactrice is weer single en test de datingapp Bumble. “Zijn foto’s liegen er niet om: ook in het echt ziet hij er zeer goed uit”
  PREMIUM
  1

  Onze redactrice is weer single en test de datingapp Bumble. “Zijn foto’s liegen er niet om: ook in het echt ziet hij er zeer goed uit”

  “Plots ben ik weer single, en dat tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben.” Dus begeeft onze redactrice Grâce (23) zich, net als massaal veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze tweede aflevering van digidate test ze het vrouwvriendelijke Bumble en zijn betalende variant Bumble Boost. Ze ontdekt er dat mannen niet rond de pot draaien en daten in tijden van corona gênant kan zijn. “Sinds dat ene bericht heb ik niets meer van Peter uit Gent gehoord.”
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den