Deze foto ging viraal en lokte bergen (negatieve) reacties uit.
Volledig scherm
Deze foto ging viraal en lokte bergen (negatieve) reacties uit. © Elisha Wilson Beach

Mama na virale borstvoedingsfoto: "Ik deel gewoon de waarheid over moederschap"

Toen Elisha Wilson Beach de bewuste foto op Instagram deelde met de boodschap "Moederschap is niet altijd mooi. Wat is jouw #momtruth?", had ze nooit verwacht dat het borstvoedingskiekje een internetstorm zou uitlokken. In een openhartig opiniestuk deelt ze haar waarheden over het moederschap en blikt ze terug op de bergen (negatieve) reacties die het virale beeld uitlokte.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Multitasken op het toilet: wat vind jij van deze virale foto?

  Multitas­ken op het toilet: wat vind jij van deze virale foto?

  Zowat iedere ouder heeft wel een mening over deze opvallende foto. Alle ouders werden dan ook rechtstreeks aangesproken op Facebook, waar de foto gepost werd met de boodschap: "Elke ouder kent deze vreugde". Iets té ambitieus qua verhoopt bereik, blijkt, want lang niet iedereen is het eens met de mama die vrolijk borstvoeding geeft op het toilet. Meer dan 25.000 shares en al bijna 215.000 likes: het onderwerp beroert duidelijk de gemeenschap. En dan willen wij graag weten wat jij ervan vindt.