Unsplash
Volledig scherm
PREMIUM
© Unsplash

Magalie (27) liegt tegen haar vriend over de vader van haar oudste zoon: "Twee kinderen bij twee mannen: hoe 'goedkoop' leek ik wel niet?"

Geheimen. We steken ze weg, houden ze stil, bewaken ze met ons leven. Redactrice Sabine Vermeiren luistert elke week naar een Vlaming die wél praat. Vandaag: toen ze twee jaar geleden verliefd werd op Raf, zette Magalie alles op alles. Zij: single mama van twee jonge kindjes. Hij: haar redder. Zo graag wilde ze een goeie indruk maken dat haar leugentje eerst nog oké leek. Nu weet ze: dat was het nooit. Vanavond biecht ze Raf op wie de échte biologische vader van haar oudste is. "Hij moet het weten. Dit kan zo niet verder."

  1. Aïsha (18) gaat trouwen achter de rug van haar ouders: "Na een tijdje hebben we ook gevrijd met elkaar. Binnen mijn geloof mag dat eigenlijk niet”
    PREMIUM

    Aïsha (18) gaat trouwen achter de rug van haar ouders: "Na een tijdje hebben we ook gevrijd met elkaar. Binnen mijn geloof mag dat eigenlijk niet”

    Geheimen. We steken ze weg, houden ze stil, bewaken ze met ons leven. Redactrice Sabine Vermeiren luistert elke week naar een Vlaming die wél praat. Eén keer alles op tafel. En dan nooit meer. Als het van haar ouders afhangt, trouwt Aïsha binnenkort met een neef in Marokko. Maar tegen dan zal het te laat zijn, want ze zal al iemands vrouw zijn. Achter hun rug, en tegen de Marokkaanse traditie van haar familie in, plant Aïsha haar éigen huwelijk. In december zegt ze ‘ja’, maar niemand zal het weten. Een verhaal over strakke keurslijven en sterke geloofsovertuigingen, en over een jonge moslima die zich daaruit los probeert te wrikken.