“Mijn huwelijk zat wel goed - mijn man en ik zijn soulmates - en ik was absoluut niet op zoek naar een buitenechtelijke romance.”
Volledig scherm
PREMIUM
“Mijn huwelijk zat wel goed - mijn man en ik zijn soulmates - en ik was absoluut niet op zoek naar een buitenechtelijke romance.” © Roxanne Wellens

Loes (62) heeft een geheime seksfantasie die op een dag uitkomt: “In het midden van de avond ging ik naar de wc en plots was hij daar”

“Mijn man en vrienden zaten één deur verder. Op elk moment kon er iemand binnenkomen. We kusten verder, de spanning bouwde zich op, maar het was te gevaarlijk. Dus ik duwde hem zacht van me af en we beloofden later af te spreken.” Loes (62) is al jaren getrouwd maar heeft stiekem een seksuele fantasie. Ze droomt ervan om door een onbekende heftig gekust te worden. Dan komt Jesper op haar pad (57), een grote Noor die haar droom wel heel dichtbij de realiteit laat komen. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Loes. 

0 reacties

 1. Kristien (48) voelt zich onzeker bij een latrelatie, maar haar vriend staat erop. “Samenwonen biedt ook geen garanties” zegt relatietherapeut Wim Slabbinck
  PREMIUM

  Kristien (48) voelt zich onzeker bij een latrelatie, maar haar vriend staat erop. “Samenwonen biedt ook geen garanties” zegt relatiethe­ra­peut Wim Slabbinck

  Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: voor Kristien (48) hoeft het niet, maar door de coronacrisis en alle spanningen die het met zich meebrengt, wil haar vriend Pieter (46) enkel nog liefde op afstand. Hun prille relatie wordt verdergezet, elk in eigen huis. “Ik voel me daar niet goed bij. Hoe doe je zoiets werken?”
 2. Kasper (45) vindt in Engelse toeriste Megg zijn perfecte liefdesmatch: “We deden het op een tapijt gemaakt van kokosvezel tot onze knieën open lagen”
  PREMIUM

  Kasper (45) vindt in Engelse toeriste Megg zijn perfecte liefdes­match: “We deden het op een tapijt gemaakt van kokosvezel tot onze knieën open lagen”

  “Omdat ze nog maar net in de stad was aangekomen, stelde ik haar voor om haar de dag erop te gidsen. Ze keek me lang aan. Toen verscheen er een ondeugend lachje op haar gezicht. ‘Ik dacht dat we morgen samen zouden wakker worden.’ Kasper is 30 wanneer hij de Engelse toeriste Megg in zijn stamkroeg ontmoet. Zij is op citytrip in Antwerpen, maar in plaats van de stad laat hij haar alle hoeken van de kamer zien. Vijftien jaar later ontmoeten ze elkaar nog steeds. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Kasper.
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"