"Per toeval stuitte ik op het profiel van Ramon. Zijn profielfoto? Een sensueel zwart-wit beeld van een vrouw, polsen vastgebonden met een lint."
Volledig scherm
PREMIUM
"Per toeval stuitte ik op het profiel van Ramon. Zijn profielfoto? Een sensueel zwart-wit beeld van een vrouw, polsen vastgebonden met een lint." © Roxanne Wellens

Lieselotte reist na haar scheiding naar Egypte voor de wildvreemde Ramon: “Pas na de kinky seks met blinddoek zag ik hem voor het eerst”

“Ik zou geblinddoekt en met sexy lingerie gaan slapen en de deur op een kier laten. Hij zou mij komen nemen als een dief in de nacht. ‘s Avonds hing ik zo’n typische ‘Do not disturb’ hanger aan de deurklink, waar ik met een dikke stift had opgeschreven: ‘Behalve als je Sir bent”. Na een onverwachte scheiding gaat Lieselotte (41) op zoek naar spanning. Op Tinder ontmoet ze de mysterieuze Ramon, die duikles geeft in Egypte. Tegen beter weten in boekt ze een ticket en laat zich meenemen op een gevaarlijke maar spannende reis.Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Lieselotte.

 1. De katholiek opgevoede Gerard (72) heeft superseks voor het huwelijk met Immerentia: “Toen haar moeder erachter kwam, schold ze haar uit voor hoer”
  PREMIUM

  De katholiek opgevoede Gerard (72) heeft superseks voor het huwelijk met Immerentia: “Toen haar moeder erachter kwam, schold ze haar uit voor hoer”

  “Na een kwartier kwam Immie gekleed in een wit overhemd en een rood minislipje terug de suite in. Ze had slechts een paar knoopjes dichtgemaakt ter hoogte van haar borsten. In die twee jaar dat we samen waren hadden we elkaar nog nooit volledig naakt gezien.” De katholiek opgevoede Gerard (72) is 17 wanneer hij verkering krijgt met Immerentia. Ze mogen pas met elkaar naar bed wanneer ze trouwen, maar daar lappen de twee al na een maand hun laars aan. Hun superseks twee jaar later is het gevolg. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Gerard.
 2. Stijn (40) is misbruikt als kind, maar vindt in seks met Tessa rust en heling: “Haar tong deed alle kwade herinneringen in één keer teniet”
  PREMIUM

  Stijn (40) is misbruikt als kind, maar vindt in seks met Tessa rust en heling: “Haar tong deed alle kwade herinnerin­gen in één keer teniet”

  “Op een gegeven moment, het was al nacht, kwam ze voor mij staan en zei ze: ‘Ik voel meer voor jou dan enkel vriendschap’. En ze begon zich langzaam uit te kleden. Ja, echt. Het is een felle hoor (lacht). Ze was de eerste persoon die ik uit vrije wil naakt zag en ze stond maar op een meter afstand van mij.” Stijn (40) werd als kind zwaar misbruikt door zijn moeder en associeert seks met pijn, tot de goedlachse Tessa in zijn leven komt en seks een nieuwe betekenis krijgt. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Stijn.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw