Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Leen gaat naar een seksfeestje in het thema van de film Eyes Wide Shut: “We voelden de blikken van de andere gasten op onze naakte lichamen”

“Als de staf van de barones de grond raakte, deden we een opdracht: knielen, vooroverbuigen, elkaar een voor een een kus geven. Bij de laatste slag lieten we allemaal tegelijkertijd onze cape vallen. We voelden de blikken van de andere gasten op onze naakte lichamen.” Leen (33) en Patrick (50) zitten allebei in een uitgebluste relatie. Tot ze elkaar ontmoeten en samen naar een seksfeestje gaan in het thema van de erotische film Eyes Wide Shut. Dit is hun verhaal: “‘Ik heb een opdracht voor je’, fluisterde Patrick in mijn oor. ‘Ga een van de koppels halen waar we vanavond kennis mee hebben gemaakt.’”

 1. Lisa had 15 jaar geleden superseks met een man die later een BV werd: “Hij kende de hele Kamasutra vanbuiten”
  PREMIUM

  Lisa had 15 jaar geleden superseks met een man die later een BV werd: “Hij kende de hele Kamasutra vanbuiten”

  “‘Popje, ik verveel mij’, stuurde hij. Zo noemde hij mij altijd, popje. ‘Ik heb zin in u. Kom je af?’ Hij deed de deur open, pakte me op en droeg me naar binnen. Hij smeet me letterlijk op de bank en begon me uit te kleden. Zijn bruine haar kriebelde in mijn gezicht en hij keek me geil aan met zijn diepblauwe ogen.” Lisa (35) is 19 wanneer ze een knappe, mysterieuze man leert kennen op café. Toen nog geen bekend gezicht, nu een BV. Op een avond stuurt hij haar een bericht en laat hij haar àlle hoeken van de kamer zien. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Lisa.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje