"We waren uitgenodigd op het trouwfeest van een jeugdvriendin en hadden ons piekfijn uitgedost. Toen we in de auto stapten kruisten onze ogen, een blik die voelde als elektriciteit."
Volledig scherm
PREMIUM
"We waren uitgenodigd op het trouwfeest van een jeugdvriendin en hadden ons piekfijn uitgedost. Toen we in de auto stapten kruisten onze ogen, een blik die voelde als elektriciteit." © Roxanne Wellens

Jonas (39) vrijt met Raquel (42) op de motorkap van zijn auto terwijl het vriest: “Ze legde haar benen op het dashboard en gooide haar slip op de achterbank”

“Na een paar uur en met de verplichte fotobooth prints in de hand, sloten we het trouwfeest van onze jeugdvriendin mee af. Diep in de nacht en allebei compleet nuchter begonnen we aan een autorit terug van net geen uur. We waren eindelijk alleen.” Jonas (39) is twee jaar samen met Raquel (42) wanneer hij de nacht van zijn leven met haar beleeft. Op de weg terug van een feest herontdekken ze elkaars lichaam in een autorit die de ramen doet aandampen. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Jonas.

4 reacties

 • Daniel Wouters

  2 weken geleden
  Vrijen op de motorkap van je wagen noemt men waxen,je ziet dit veel op zaterdagmiddag.
 • Johan Roelands

  2 weken geleden
  T zal wel rap warm geweest zijn
 • branda van den berg

  2 weken geleden
  Kan alleen maar beter worden,zalig.
 • Jean Emare

  2 weken geleden
  Doet mij ook denken aan mijn belevenis destijds. Knappe blondine, idem dito op haar oprit ergens in Asse. En daarna, nooit meer gezien. Jammer. Ze mag mij altijd nog eens contacteren.. na 25 jaar.
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"