Volledig scherm
© Shutterstock

Je ex verwijderen op sociale media of niet? Een expert geeft uitleg

Als je eenmaal beslist om uit elkaar te gaan, kan het lastig zijn om te beslissen of je je ex al dan niet volledig uit je leven wil bannen. En zeker in tijden van sociale media rijst de vraag of je je ex ook daar moet verwijderen. Een relatie-expert geeft zijn advies.

  1. "We zien vooral single mannen en vrouwen, vaak 60-plussers, ten prooi vallen aan vriendschapsfraude": hoe wapen je jezelf?

    "We zien vooral single mannen en vrouwen, vaak 60-plus­sers, ten prooi vallen aan vriend­schaps­frau­de": hoe wapen je jezelf?

    Kan je het via internet of sociale media goed vinden met een persoon die je nog nooit eerder in je leven tegenkwam? Let dan goed op: het aantal slachtoffers van vriendschapsfraude gaat in stijgende lijn. Mary Ann Borgers van Neniu vzw, een vrijwilligersorganisatie die slachtoffers van cybercriminaliteit steunt, wijst in MijnGids op de grote financiële én emotionele impact en vertelt wat je kan doen als je toch ook zelf in de val trapt. “Want deze criminelen pakken je op een slecht moment, wanneer eenzaamheid je overvalt.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement