Beeld ter illustratie - "Ik hou van twee mannen en dat is... zo jammer", zegt Jana (29).
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie - "Ik hou van twee mannen en dat is... zo jammer", zegt Jana (29). © Getty Images

Jana (29) wil zwanger worden, maar kan minnaar niet opgeven: "Orgasmes zijn voor mijn man"

Één onbetekenende kus met een ander en haar schuldgevoel was zo groot dat Jana (29) wel heel zeker wist: dit nooit meer. Intussen houdt de jonge vrouw er al drie jaar een verboden liefde op na, terwijl ze nota bene samen met haar trouwe vriend aan een eerste kind wil beginnen. "Ik hou van twee mannen en dat is... zo jammer", zegt ze, vaak verdwalend tussen blijdschap en worsteling. "Ik wou dat ik met die affaire kon stoppen, maar mijn minnaar is gewoon te onweerstaanbaar."

57 reacties

 • Glen Van de Peer

  1 jaar geleden
  Stop met dit te banaliseren aub!
 • Dirk Desmet

  1 jaar geleden
  Tot voor korte tijd zot verliefd geweest op iemand die 15j ouder was dan mezelf. Alles deed ik ervoor, of toch al wat mogelijk was. Belogen bedrogen en vooral heel naief geweest. Ondertussen beseft dat de normen niet meer zijn wat ze waren en dat stilaan alles toegelaten is. Ik zal wel ouderwets zijn, maar ik blijf wel alleen. Ik bedrieg tenminste mezelf niet.
 • Werner Wynakker

  1 jaar geleden
  Wat een gezever van dat mens, je bedriegt uw lief punt. Al de rest is bla bla bla en ik vraag mij af hoe ze zou reageren moest haar lief een andere vrouw kussen en dat eerlijk zou opbiechten.
 • Bram Volckaert

  1 jaar geleden
  Kevin Noel je beseft toch dat je echte naam hier staat?
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Iedereen gaat vreemd.
 1. De beste films en series met een LGBTQ+-verhaal volgens regisseur Charlie Dewulf: “Ze werken als een handleiding”

  De beste films en series met een LG­BTQ+-ver­haal volgens regisseur Charlie Dewulf: “Ze werken als een handlei­ding”

  Harry Styles (27) kruipt voor ‘My Policeman’ in de huid van de gay politieagent Tom Burgess. Spraakmakend? Nee, maar dat hij uit de kleren gaat voor de seksscènes en niets aan de verbeelding zou overlaten, maakt het nu al een van de meest besproken films van 2021. Al is het lang niet de enige prent met een gay storyline die stof doet opwaaien. We spraken met Charlie Dewulf (26), ‘Brak’-regisseur en non-binair, over diens favoriete LGBTQ+-films en -series.
 2. LEVENSVERHAAL. Als een chirurg mensenlevens redt, maar alle vier zijn zonen verliest
  PREMIUM

  LEVENSVER­HAAL. Als een chirurg mensenle­vens redt, maar alle vier zijn zonen verliest

  Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we het levensverhaal van Murk Lauwers dat in mei 2018 in onze krant verscheen. De arts erfde zijn lange, behendige vingers van zijn vader en grootvader, pioniers-chirurgen van het geslacht Lauwers uit Kortrijk. Hij was gereputeerd, om zijn familienaam, zijn competentie, zijn schone littekens. Maar zijn Britse flegma verborg een ondenkbare pijn. Terwijl hij zoveel mensenlevens redde, verloor hij zijn vier zonen.
 1. Marianne (47) gaat al twee jaar vreemd met haar eerste echtgenoot: “Ik heb de perfecte man, maar vrijen doe ik met mijn ex”
  PREMIUM

  Marianne (47) gaat al twee jaar vreemd met haar eerste echtgenoot: “Ik heb de perfecte man, maar vrijen doe ik met mijn ex”

  Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we een van de portretten van de reeks ‘Verboden liefdes’ die in de zomer van 2018 verscheen. Lees de getuigenis van Marianne (47). Ze gaat vreemd met haar ex-man, de vader van haar kinderen. Niet dat ze het zelf snapt. Want ze heeft de perfecte echtgenoot in huis. De man die haar alles geeft waarin haar ex schromelijk tekortschoot. “En toch blijkt mijn ex mijn grote liefde te zijn”, zegt ze. “Hij doet me leven en beven. Ik rij zonder slipje naar hem, om sexy te zijn. En ik rij met een grote onderbroek terug naar mijn echtgenoot thuis, om daar vooral niks uit te lokken.”