Beeld ter illustratie - "Ik hou van twee mannen en dat is... zo jammer", zegt Jana (29).
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie - "Ik hou van twee mannen en dat is... zo jammer", zegt Jana (29). © Getty Images

Jana (29) wil zwanger worden, maar kan minnaar niet opgeven: "Orgasmes zijn voor mijn man"

Één onbetekenende kus met een ander en haar schuldgevoel was zo groot dat Jana (29) wel heel zeker wist: dit nooit meer. Intussen houdt de jonge vrouw er al drie jaar een verboden liefde op na, terwijl ze nota bene samen met haar trouwe vriend aan een eerste kind wil beginnen. "Ik hou van twee mannen en dat is... zo jammer", zegt ze, vaak verdwalend tussen blijdschap en worsteling. "Ik wou dat ik met die affaire kon stoppen, maar mijn minnaar is gewoon te onweerstaanbaar."

57 reacties

 • Glen Van de Peer

  1 jaar geleden
  Stop met dit te banaliseren aub!
 • Dirk Desmet

  1 jaar geleden
  Tot voor korte tijd zot verliefd geweest op iemand die 15j ouder was dan mezelf. Alles deed ik ervoor, of toch al wat mogelijk was. Belogen bedrogen en vooral heel naief geweest. Ondertussen beseft dat de normen niet meer zijn wat ze waren en dat stilaan alles toegelaten is. Ik zal wel ouderwets zijn, maar ik blijf wel alleen. Ik bedrieg tenminste mezelf niet.
 • Werner Wynakker

  1 jaar geleden
  Wat een gezever van dat mens, je bedriegt uw lief punt. Al de rest is bla bla bla en ik vraag mij af hoe ze zou reageren moest haar lief een andere vrouw kussen en dat eerlijk zou opbiechten.
 • Bram Volckaert

  1 jaar geleden
  Kevin Noel je beseft toch dat je echte naam hier staat?
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Iedereen gaat vreemd.