Beeld ter illustratie - "Ik hou van twee mannen en dat is... zo jammer", zegt Jana (29).
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie - "Ik hou van twee mannen en dat is... zo jammer", zegt Jana (29). © Getty Images

Jana (29) wil zwanger worden, maar kan minnaar niet opgeven: "Orgasmes zijn voor mijn man"

Één onbetekenende kus met een ander en haar schuldgevoel was zo groot dat Jana (29) wel heel zeker wist: dit nooit meer. Intussen houdt de jonge vrouw er al drie jaar een verboden liefde op na, terwijl ze nota bene samen met haar trouwe vriend aan een eerste kind wil beginnen. "Ik hou van twee mannen en dat is... zo jammer", zegt ze, vaak verdwalend tussen blijdschap en worsteling. "Ik wou dat ik met die affaire kon stoppen, maar mijn minnaar is gewoon te onweerstaanbaar."

57 reacties

 • Glen Van de Peer

  1 jaar geleden
  Stop met dit te banaliseren aub!
 • Dirk Desmet

  1 jaar geleden
  Tot voor korte tijd zot verliefd geweest op iemand die 15j ouder was dan mezelf. Alles deed ik ervoor, of toch al wat mogelijk was. Belogen bedrogen en vooral heel naief geweest. Ondertussen beseft dat de normen niet meer zijn wat ze waren en dat stilaan alles toegelaten is. Ik zal wel ouderwets zijn, maar ik blijf wel alleen. Ik bedrieg tenminste mezelf niet.
 • Werner Wynakker

  1 jaar geleden
  Wat een gezever van dat mens, je bedriegt uw lief punt. Al de rest is bla bla bla en ik vraag mij af hoe ze zou reageren moest haar lief een andere vrouw kussen en dat eerlijk zou opbiechten.
 • Bram Volckaert

  1 jaar geleden
  Kevin Noel je beseft toch dat je echte naam hier staat?
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Iedereen gaat vreemd.
 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. LEVENSVERHAAL. Als een chirurg mensenlevens redt, maar alle vier zijn zonen verliest
  PREMIUM

  LEVENSVER­HAAL. Als een chirurg mensenle­vens redt, maar alle vier zijn zonen verliest

  Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we het levensverhaal van Murk Lauwers dat in mei 2018 in onze krant verscheen. De arts erfde zijn lange, behendige vingers van zijn vader en grootvader, pioniers-chirurgen van het geslacht Lauwers uit Kortrijk. Hij was gereputeerd, om zijn familienaam, zijn competentie, zijn schone littekens. Maar zijn Britse flegma verborg een ondenkbare pijn. Terwijl hij zoveel mensenlevens redde, verloor hij zijn vier zonen.