Een stomende Boiler Room op Pukkelpop 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Een stomende Boiler Room op Pukkelpop 2019. © Francis Vanhee

Impact corona op seksuele ontwikkeling baart experts zorgen

Door de coronamaatregelen zijn er jongeren die geen of weinig ervaring opdoen met relaties en seks. Dat baart experts zorgen. “Experimenteren is net belangrijk om je grenzen te leren kennen”, klinkt het in De Morgen.

 1. Steeds meer studenten kloppen aan bij OCMW: “Al mijn geld ging naar inschrijving en boeken. Zelfs voor eten schoot niets meer over”
  PREMIUM

  Steeds meer studenten kloppen aan bij OCMW: “Al mijn geld ging naar inschrij­ving en boeken. Zelfs voor eten schoot niets meer over”

  Steeds meer studenten hebben het moeilijk om hun studies te betalen. Sinds de lockdown kloppen tot 16% meer blokkende jongeren aan bij het OCMW Brugge voor financiële steun. Door de coronacrisis sneuvelen heel wat studentenjobs en met een studiebeurs alleen komen ze er niet. “Door het taboe rond armoede, luiden veel studenten vaak te laat de alarmbel”, zegt armoede-expert Wim Van Lancker. “Ik heb al het geld van mijn spaarrekening moeten halen om mijn inschrijving en mijn boeken te kunnen betalen. Voor mijn appartement, gsm-rekening of zelfs eten schoot er niets meer over”, getuigt een studente.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!