Sarah Greenmore werkt als 'courtisane' in de Moonlite Bunny Ranch in Reno, Nevada. Ze schrijft over sekswerk, sociale zaken en voert graag discusssies over veilige seks.
Volledig scherm
Sarah Greenmore werkt als 'courtisane' in de Moonlite Bunny Ranch in Reno, Nevada. Ze schrijft over sekswerk, sociale zaken en voert graag discusssies over veilige seks. © Sarah Greenmore

"Ik ben prostituee. Dit zijn de 5 grootste misvattingen over mijn job"

"Sinds anderhalf jaar werk ik in legale bordelen in Nevada. In die tijd heb ik veel geleerd over seksualiteit, psychologie en relaties. Mijn job is een mix van klantenservice en het vervullen van fantasieën. Ik ben er dol op. Nooit eerder was mijn financiële situatie zo stabiel. Maar ik merk ook dat de publieke opinie niets snapt over sekswerk. Dit zijn de vijf grootste misvattingen". Zo begint Sarah Greenmore haar pleidooi voor meer begrip voor sekswerkers in de Britse krant The Independent. Maar u bent vooral benieuwd naar die misvattingen. Hier zijn ze.

 1. Jules (28) ontdekt een andere manier van vrijen: “We streelden en masseerden elkaar, en zetten onze lust aan de kant”
  PREMIUM

  Jules (28) ontdekt een andere manier van vrijen: “We streelden en masseerden elkaar, en zetten onze lust aan de kant”

  “We hadden elkaar nog nooit op die manier aangeraakt, zo zonder seksuele bijbedoeling. Ik verkende haar nek en borstkas, haar oksel, de binnenkant van haar arm en haar vingers. Ze vroeg of ik op mijn buik wou gaan liggen. Dat deed ik. Ze raakte mijn geslachtsdeel niet aan, en toch voelde ik het groter worden.” Jules (28) en Imani (25)* zijn al vijf jaar samen als ze elkaar herontdekken en intiem een moment beleven dat Jules omschrijft als ‘helend’. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, voorbij de oordelen. Deze week lees je de superseks van Jules.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis