Volledig scherm
© Getty Images

Hoeveel geld geef je cadeau bij een bruiloft?

De kans is groot dat jij de komende maanden een bruiloft op de planning hebt staan. Dat levert voor velen een dilemma op: hoeveel spendeer je aan een cadeau? Of hoeveel geld geef je? We vroegen raad aan Iris Decreus, oprichtster van House of Weddings

7 reacties

 • Anoniem

  2 jaar geleden
  gelukkig 0 euro,hoe dat dat komt krijg nooit uitnodiging ,reden altijd in het buitenland best makkelijk hoef je ook geen valse beloften te doen,zoals het koppel veel geluk te wensen ,trouwens die rekeningen al een bekeken en dan maar zeuren teweinig verdienen en hoge belastingen zeker in vlanderen in wallonie valt het nog mee is alles goedkoper voor de waal
 • Nancy De Mol

  2 jaar geleden
  Intiem trouwen brengt je meer geld op. Geen last en enorme kosten.
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Een receptie of feest is andere bijdrage maar50euro voor die laatste zou ik wel gierig vinden...en als je geen budget hebt ga dan niet je gaat toch ook niet op restaurant eten en drinken gratis?
 • piet devlieger

  2 jaar geleden
  Voor vrienden een briefomslag met 50 euro, voor familie 100.
 • pol van de velde

  2 jaar geleden
  Wanneer een trouwfeest al een beredeneerd iets moet zijn......
 1. Hoe blijf je als koppel overeind als je partner transgender is? Zanger Sam Bettens: “Mijn vrouw Stef heeft even gerouwd omdat ze haar vrouw verloor”
  PREMIUM

  Hoe blijf je als koppel overeind als je partner transgen­der is? Zanger Sam Bettens: “Mijn vrouw Stef heeft even gerouwd omdat ze haar vrouw verloor”

  Acteur Elliot Page (bekend van de film ‘Juno’) scheidt twee maanden na zijn coming-out als transgender van zijn vrouw Emma Portner. Of het huwelijk eindigde door Pages transitie, is niet zeker. Maar het zet aan het denken. Kan een relatie overeind blijven als een partner van geslacht verandert? Voor zanger Sam Bettens luidt het antwoord ‘ja’, al zwommen hij en zijn vrouw Stef ook woelige waters door. “Ik zat met de angst dat ze me niet meer aantrekkelijk ging vinden. Maar uiteindelijk is mijn transitie net iets spannends voor ons geworden.” Psycholoog-seksuoloog Els Elaut begeleidt transpersonen en hun partners. “Sommige koppels gaan op zoek naar creatieve oplossingen.”
 1. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt

 2. Aanhangwagen gaat overkop na slippartij
  Play

  Aanhangwa­gen gaat overkop na slippartij