Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Hoe vind je online de ultieme liefde?

Welke foto’s zet je op je datingprofiel? Hoe schrijf je de juiste tekst over je interesses en je karakter? Online daten, hóe pak je dat aan? Onlinedatingcoaches geven advies. “Online daten is als solliciteren in de liefde: het lijkt op zoeken naar een baan.”

 1. Emmy ontmoette op Tinder alleen maar vreemdgangers. Haar conclusie: monogamie wordt overschat
  PREMIUM
  De Volkskrant

  Emmy ontmoette op Tinder alleen maar vreemdgan­gers. Haar conclusie: monogamie wordt overschat

  Emmy (37) is niet meer zo van de traditionele relatievormen. Ja, ooit was ze op zoek naar de ware, maar het besef groeide dat de vrijheid om tegelijkertijd meerdere partners te hebben beter bij haar paste. Een openbaring mede mogelijk gemaakt door Tinder. Op de dating-app maakte ze vorig jaar kennis met een nieuwe vlam die al een vriendin had. Zij werd ‘het extraatje’.
 2. NINA vraagt het aan Eva de Roo (32) Stubru-presentatrice, vrouw van Jan Paternoster en mama van Lucca: “Ik ben dit jaar best geschrokken van de liefde voor mijn zoon”
  PREMIUM

  NINA vraagt het aan Eva de Roo (32) Stu­bru-presenta­tri­ce, vrouw van Jan Paternos­ter en mama van Lucca: “Ik ben dit jaar best geschrok­ken van de liefde voor mijn zoon”

  Voor kersverse mama en StuBru-presentatrice Eva De Roo (32) staat liefde pal bovenaan de prioriteitenlijst. “Als klein meisje al had ik één grote drijfveer: een goed lief vinden.” In Black Box Revelation-frontman Jan Paternoster (31) vond ze de ware. Het koppel kreeg in juni een zoontje Lucca. “De liefde voor mijn kind is bovenmenselijk.”
 3. Scheiden op leeftijd, zoals de bomma en Albert in ‘Familie’, gebeurt vaker: “Oude koppels ervaren andere breekpunten dan jonge”
  PREMIUM

  Scheiden op leeftijd, zoals de bomma en Albert in ‘Familie’, gebeurt vaker: “Oude koppels ervaren andere breekpun­ten dan jonge”

  Plottwist in ‘Familie’: Albert wil scheiden van de bomma. Allebei negentigers, al bijna dertig jaar getrouwd, en toch nemen ze (wellicht) zo’n drastische stap. Het is de meest onverwachtse liefdesbreuk in de soap tot nu toe, maar helemaal uit de lucht gegrepen is hij niet. Statistieken bewijzen dat zestigplussers steeds vaker scheiden. Maar toch is het nog altijd een bijzonderheid. Waarom? En zijn er andere oplossingen als je niet langer gelukkig bent in een huwelijk van vele decennia? “Een ‘mentale scheiding’ kan de relatie redden”, zegt relatietherapeut Alfons Vansteenwegen.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen