Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Hoe je met ‘love balls’ of vaginaballetjes je liefdesspieren traint en betere seks beleeft: “Geef jezelf dat extra duwtje richting hoogtepunt”

Sinds de lockdown kopen we met z’n allen meer seksspeeltjes. Maar vaginaballetjes of ‘love balls’ blijven nog onder de radar. Nochtans kan je er als vrouw je bekkenbodemspieren mee trainen en ook op andere manieren bezorgen ze je seksueel genot. Seksuologe Kaat Bollen is fan en legt uit hoe je ze gebruikt en waar je moet op letten. “Het resultaat? Betere seks voor jou en je partner.”

6 reacties

 • Chris Devlaeminck

  1 jaar geleden
  Als een man (te veel?) masturbeert dan is het een verslaving, dan is hij een viezerik. Vrouwen die masturberen, dat is iets moois, anders missen ze iets. Dat noemen ze dan jezelf ontdekken. Daarbij wordt allerlei apparatuur gebruikt. Al dan niet elektrisch aangedreven. Zelfs ballen aan een koordje zorgen voor seksueel genot. En nee, niet alleen single vrouwen moeten er zich mee verwennen, ook diegene met een relatie. Kijk, zo'n vrouwen vind ik nu eens verslaafde viezeriken.
 • Double Trouble

  1 jaar geleden
  Sex, 7.8 miljard mensen en toch slaagt men er in om wat het meest natuurlijke is in een voortdurende thema te plaatsen. Er zijn heel wat mogelijkheden zonder kunstmatige middelen om een gezonde sex belevenis te hebben. Een gezonde balans ( geest en lichaam ) zonder complexen en pschygo gedoe. En de alles kan en mag relativeren en niet te veel normalizeren.
 • Marie Vanakker

  1 jaar geleden
  Lou Bakker helaas beseffen de meeste mensen dat niet. Moesten liefde en seks hetzelfde zijn zaten alle prostituees zonder werk. Een open relatie met onderling vertrouwen geeft een garantie op betere seks.
 • Lou Bakker

  1 jaar geleden
  Betere seks voor jou is met een andere partner. Seks is niet hetzelfde als liefde hè mensen.
 • Bernd Vaes

  1 jaar geleden
  Liefdesspieren? Alleen NINA kan zoiets uitvinden. Alleen wie niet weet wat liefde is, neigt ernaar om een spier een liefdesspier te noemen.