Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Het effect van kinderen op je relatie

Kinderen zetten druk op je relatie. Dat zeggen ouders zelf in een bevraging van 1.500 van haar leden door de website Netmums. 39 procent gaf aan dat er problemen waren: 25 procent weet niet of ze over tien jaar nog samen zijn, 14 procent geeft aan dat de relatie aan een zijden draadje hangt. Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel: de helft zou de relatie als sterk omschrijven.

 1. OPROEP. Had jij ooit waanzinnige seks waar je anoniem over wilt vertellen?

  OPROEP. Had jij ooit waanzinni­ge seks waar je anoniem over wilt vertellen?

  Het thema ‘seks’ is er eentje dat over menig tongen rolt. Maar ook eentje waar we maar al te graag over lezen. Daarom gaat Nina wekelijks op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. En dat op alle vlakken, want elke superseks is anders. Wil jij graag jouw beste sekservaring delen en vertellen waar je stiekem vaker aan terugdenkt dan je zou willen toegeven? We horen het maar al te graag. En oh, je blijft volledig anoniem.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.