Volledig scherm
© thinkstock

Heb jij ook spijt van je scheiding?

Het stopzetten van een jarenlange relatie of huwelijk is een zware beslissing, waar niemand licht overgaat. Wie scheidt van zijn partner heeft daar ongetwijfeld goede redenen voor. En toch heeft een recent onderzoek aangetoond dat de helft van hen er later spijt van krijgt.

 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. 20 ideeën om je relatie weer nieuw leven in te blazen

  20 ideeën om je relatie weer nieuw leven in te blazen

  Die eerste maanden in een nieuwe relatie zijn vaak een rollercoaster aan emoties waarbij de opwinding nog gepaard gaat met een vleugje mysterie. Ook als je nog steeds volledig overtuigd bent van elkaar, kan dat gevoel een paar jaar later al heel wat minder zijn. De dagelijkse realiteit brengt nu eenmaal routine met zich mee. Toch hoeft het niet saai te zijn: probeer met deze eenvoudige ideeën de vonk weer aan te wakkeren en houdt met een paar nieuwe uitdagingen de romantiek levendig.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"