Volledig scherm
© Taylor Phillips op Twitter

Hartverwarmend (en hilarisch): koppels op Twitter delen foto’s en berichtjes van prille begin van relatie

Gek op liefdesverhalen? Dan kwam je dit weekend op Twitter ruimschoots aan je trekken. Voor de ‘how we started’-trend onthulde de ene na de andere twitteraar met foto’s of screenshots hoe zijn of haar relatie begon en hoe die er nu voor staat. Het resultaat? Een pak erg schattige en vaak ook herkenbare beelden en verhalen. Maar wat wij vooral onthouden: het maakt niet uit hoe ongemakkelijk die eerste digitale conversaties zijn, er is altijd hoop op een happy ending.

 1. Vera (58) stuurt een brief aan haar narcistische ex. Relatietherapeut Wim Slabbinck: “Breken met Alex was noodzakelijk”
  PREMIUM

  Vera (58) stuurt een brief aan haar narcisti­sche ex. Relatiethe­ra­peut Wim Slabbinck: “Breken met Alex was noodzake­lijk”

  Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: Vera (58) zette onlangs een punt achter haar jarenlange relatie met Alex (60). Zijn vernederingen en manipulaties werden haar te veel: ze veranderde van een goedlachse vrouw in een onzeker wezen. “Enkel ík kreeg je narcistische kant te zien”, schrijft ze in deze brief. Eén die ze nooit naar hem verstuurde.
 2. Ex-partners Peter (56) en Catherine (52) kunnen na hun breuk nog door dezelfde deur: “Als ik een probleem heb, dan kan ik Peter bellen. Andersom ook.”
  PREMIUM

  Ex-part­ners Peter (56) en Catherine (52) kunnen na hun breuk nog door dezelfde deur: “Als ik een probleem heb, dan kan ik Peter bellen. Andersom ook.”

  Voor Peter (56) en Catherine (52) kreeg een gedeeld verleden in Saoedi-Arabië een mooi, amoureus vervolg in Vlaanderen. Het werd helaas geen sprookje van 1.001 nacht, want hun huwelijk liep stuk op manke communicatie, uitgedoofde passie en uiteenlopende interesses. Hieronder lees je wat ze nog over elkaar te zeggen hebben. Alle andere artikels uit het dossier ‘Ex-files’ lees je hier.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement