Volledig scherm
© Thinkstock

Goedele 360: Ben je, wanneer je de pil gewoon correct slikt, ook beschermd tegen zwangerschappen tijdens je stopweek?

NINA’s seksuologe Goedele Liekens beantwoordt jullie vragen elke zaterdag in NINA, maar nu ook online in video. Klaar en duidelijk, zonder blad voor de mond en met de nodige humor. Op z’n Goedeles dus!  Deze week: kun je zwanger worden in je stopweek wanneer je de pil gewoon correct slikt?

1 reactie

 • Pedro Gonzalez

  3 jaar geleden
  Wanner houdt dat mens eens op met ons lastig te vallen?
 1. Kristien (48) voelt zich onzeker bij een latrelatie, maar haar vriend staat erop. “Samenwonen biedt ook geen garanties” zegt relatietherapeut Wim Slabbinck
  PREMIUM

  Kristien (48) voelt zich onzeker bij een latrelatie, maar haar vriend staat erop. “Samenwonen biedt ook geen garanties” zegt relatiethe­ra­peut Wim Slabbinck

  Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: voor Kristien (48) hoeft het niet, maar door de coronacrisis en alle spanningen die het met zich meebrengt, wil haar vriend Pieter (46) enkel nog liefde op afstand. Hun prille relatie wordt verdergezet, elk in eigen huis. “Ik voel me daar niet goed bij. Hoe doe je zoiets werken?”
 2. Van ‘Anaconda’ tot ‘Krull the Warrior King’: 1 op de 10 mannen geeft z’n penis een bijnaam

  Van ‘Anaconda’ tot ‘Krull the Warrior King’: 1 op de 10 mannen geeft z’n penis een bijnaam

  Seks is overal, maar babbelen over seksualiteit? O wee, dat blijft taboe. Zeker als het neerkomt op mannen en piemelpraat. Maar liefst één op de drie is niet tevreden over zijn penis. 23 procent vreest dat ze te snel klaarkomen. En als het gaat over gezondheid zijn er kerels die met geen woord durven reppen over hun erectieproblemen. Dat toont een studie van onderzoeksbureau iVox in opdracht van JOE, voor het radioprogramma ‘Love, Sex & Drama’.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo