Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Getrouwde Bart (59) heeft zoontje bij geheime Chinese vriendin: “Ik ben geen bospoeper, maar als je thuis niet genoeg krijgt...”

Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we een van de portretten van de reeks ‘Verboden liefdes’ die in juli 2018 in onze krant verscheen: vreemdgaan, is één ding. Er aan de andere kant van de wereld in het grootste geheim een vriendin én een kind op nahouden, een heel ander. Voor de gehuwde zakenman en handelsrechter Bart (59) is het nochtans - een bijna onwerkelijke - realiteit. “Maar schuldgevoelens? Nee. Mijn vrouw zou zich schuldiger moeten voelen dan ik. Mocht ik thuis genoeg liefde en aandacht krijgen, ik was het op een ander niet gaan zoeken.”

 1. Deze koppels overleefden overspel: “Zo dankbaar dat ik van mijn vrouw een tweede kans kreeg”
  PREMIUM

  Deze koppels overleef­den overspel: “Zo dankbaar dat ik van mijn vrouw een tweede kans kreeg”

  “De meeste dromen zijn bedrog.” Maar als Marco Borsato wakker wordt, dan droomt hij nog. Het vuur tussen hem en Leontine brandt immers weer volop, zo getuigt de foto die de zanger recent deelde op sociale media. Het koppel ging vorig jaar uit elkaar nadat bekend raakte dat hij was vreemdgegaan. Kan de vonk tussen ex-geliefden weer overslaan? En gaat vermorzeld vertrouwen dan in rook op? Twee koppels over hun ‘tweedekansliefde’.
 2. Marie-Lore (30) pleegt al drie jaar overspel met haar beste vriend: “Vreemdgaan maakt van mij een betere vrouw voor mijn man”
  PREMIUM

  Ma­rie-Lo­re (30) pleegt al drie jaar overspel met haar beste vriend: “Vreemdgaan maakt van mij een betere vrouw voor mijn man”

  Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we een van de portretten van de reeks ‘Verboden liefdes’ die in juli 2018 in onze krant verscheen. Lees de getuigenis van Marie-Lore (30): “Vreemdgaan maakt dat ik een betere vrouw ben voor mijn man.” Die zin lijkt op het eerste gezicht niet te kloppen. Maar voor deze vrouw, die geregeld even wegspringt uit haar relatie om ook eens iets anders te beleven dan lepeltje-lepeltje vrijen, klopt het helemaal. De minnaar in haar leven is haar beste vriend. “Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is.”