x
Volledig scherm
PREMIUM
x © Roxanne Wellens

Gaëlle (41) heeft een passionele relatie met vluchteling Navayo (27): “We hadden 4 keer per dag seks, 15 keer in het weekend”

“Die nacht maakte zijn groot, natuurlijk gespierde lichaam me helemaal dronken, alsof ik droomde. Hij was baas, dat liet hij duidelijk merken. Er hing een zweem van gevaar rond, zo dierlijk en ruw was hij. Het maakte mij helemaal wild.” Gaëlle (41) leert de Afrikaanse Navayo (27) online kennen. Ze vallen als een blok voor elkaar. Een hobbelig en soms pijnlijk parcours, waarin de liefde toch steeds overwint. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Gaëlle.

 1. Artem (32) en Thomas (31) zijn uit elkaar, maar er hangt nog spanning in de lucht: “Ik weet liever niks over zijn nieuwe liefdesleven”
  PREMIUM

  Artem (32) en Thomas (31) zijn uit elkaar, maar er hangt nog spanning in de lucht: “Ik weet liever niks over zijn nieuwe liefdesle­ven”

  De jonge Artem en Thomas zitten allebei in de modewereld en leren elkaar kennen in Shanghai. Hun intense romance overstijgt landsgrenzen, taalbarrières en tijdzones, maar van hun gezamenlijke toekomstplannen komt nooit iets in huis. De afstand begint te zwaar te wegen en het koppel maakt er een eind aan. En toch: wanneer ze nu afspreken, hangt nog altijd spanning in de lucht. “We horen elkaar ook weer elke dag. Als we morgen allebei op dezelfde plek belanden, flakkert het vuur misschien weer op?” Alle andere artikels uit het dossier ‘Ex-files’ lees je hier.
 1. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur

 2. Toeristen opeengepakt in Roemeens skioord
  Play

  Toeristen opeenge­pakt in Roemeens skioord