Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Frederik heeft een geheime relatie met de 20 jaar jongere Tamara: “We hadden zelfs seks op de dag van haar bevalling”

“We gingen de hele nacht door, ze kreeg het ene orgasme na het andere. Ik had mijn vrouw nooit een orgasme weten krijgen. Alle standjes kwamen aan bod, ze gaf zich helemaal. Overal: in bed, op de grond, tegen de muur.” Frederik (45) krijgt er met de mooie Tamara (25) een nieuwe werknemer bij. De twee kunnen het goed met elkaar vinden, tot grote frustratie van zijn vrouw. Hij begint een affaire met haar, die blijft duren zelfs wanneer zij hoogzwanger is van haar man. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Frederik.

 1. Lieselotte reist na haar scheiding naar Egypte voor de wildvreemde Ramon: “Pas na de kinky seks met blinddoek zag ik hem voor het eerst”
  PREMIUM

  Lieselotte reist na haar scheiding naar Egypte voor de wildvreem­de Ramon: “Pas na de kinky seks met blinddoek zag ik hem voor het eerst”

  “Ik zou geblinddoekt en met sexy lingerie gaan slapen en de deur op een kier laten. Hij zou mij komen nemen als een dief in de nacht. ‘s Avonds hing ik zo’n typische ‘Do not disturb’ hanger aan de deurklink, waar ik met een dikke stift had opgeschreven: ‘Behalve als je Sir bent”. Na een onverwachte scheiding gaat Lieselotte (41) op zoek naar spanning. Op Tinder ontmoet ze de mysterieuze Ramon, die duikles geeft in Egypte. Tegen beter weten in boekt ze een ticket en laat zich meenemen op een gevaarlijke maar spannende reis.Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Lieselotte.
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den