Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Evelien heeft superseks naast een kabbelend beekje in Durbuy: “Het vrouwtje dat haar rozen aan het snoeien was had ons duidelijk gezien”

“Na het eten vleiden we ons neer op het hoge gras. Het kabbelend geluid van het beekje op de achtergrond. We praatten wat, lachten, en zoenden een beetje. Zijn handen verdwenen onder mijn topje en dwaalden rond over mijn buik. Ik voelde overal tintelingen. Het topje ging al snel uit en de rest van onze kleding volgde. “Evelien (26) en Robbe (25) zijn een paar maanden samen wanneer ze een tripje maken naar de Ardennen, en zich aan de zon, elkaar en de liefde overgeven. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Evelien.

 1. Zita (20) ontdekt dat ze panseksueel is door Lize: “Tijdens onze eerste keer seks kreeg ik mijn eerste orgasme ooit”
  PREMIUM

  Zita (20) ontdekt dat ze panseksu­eel is door Lize: “Tijdens onze eerste keer seks kreeg ik mijn eerste orgasme ooit”

  “Ze kuste mij. Ik wees haar af met de woorden: ‘Ik ga je alleen maar opnieuw kwetsen’. Ze keek me uitdagend aan: ‘Dat doe je niet’, zei ze. Damn. Ze ging er echt voor, best sexy. Ik besefte dat ik dit een kans moest geven, fysieke aantrekking of niet.” Zita (20) denkt dat ze hetero is tot ze Lize (21) leert kennen. Ze valt als een blok voor haar persoonlijkheid, maar de seksuele spanning blijft uit. Wanneer Lize haar gevoelens verklaart, gaat Zita op ontdekking naar haar geaardheid. Een zoektocht die uitmondt in een knallend eerste orgasme en een vaste relatie tot op heden. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Zita.
 2. Stijn (40) is misbruikt als kind, maar vindt in seks met Tessa rust en heling: “Haar tong deed alle kwade herinneringen in één keer teniet”
  PREMIUM

  Stijn (40) is misbruikt als kind, maar vindt in seks met Tessa rust en heling: “Haar tong deed alle kwade herinnerin­gen in één keer teniet”

  “Op een gegeven moment, het was al nacht, kwam ze voor mij staan en zei ze: ‘Ik voel meer voor jou dan enkel vriendschap’. En ze begon zich langzaam uit te kleden. Ja, echt. Het is een felle hoor (lacht). Ze was de eerste persoon die ik uit vrije wil naakt zag en ze stond maar op een meter afstand van mij.” Stijn (40) werd als kind zwaar misbruikt door zijn moeder en associeert seks met pijn, tot de goedlachse Tessa in zijn leven komt en seks een nieuwe betekenis krijgt. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Stijn.
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den