De koppels van 'Huis Gemaakt'
Volledig scherm
PREMIUM
De koppels van 'Huis Gemaakt' © VTM

En ze verbouwden nog lang en gelukkig? Zo sneuvelt je relatie niet op de werf. Relatietherapeut: “Trek lingerie aan onder je overall”

In het nieuwe VTM-programma ‘Huis Gemaakt’ gaan negen koppels de uitdaging aan om vervallen stulpjes om te toveren tot parels van huizen. Weken- of maandenlang met z’n tweeën tussen stof en beitel vertoeven: wat doet dat met een relatie? En vooral: hoe kan je dat als koppel overleven? Relatietherapeute Mieke Mievis belicht de grootste valkuilen en geeft tips om ze te omzeilen. “Reageer jullie samen met sloophamers af op die ene ‘kutmuur’ in plaats van op elkaar.”

 1. POLL. Is virtueel bedriegen hetzelfde als ‘echt’ overspel?
  5

  POLL. Is virtueel bedriegen hetzelfde als ‘echt’ overspel?

  De 31-jarige Allison Scott sprak voor het eerst vrijuit in een interview met Kat Kerkhofs over Sean Dhondt en de zaak-Eveline. Toen uitkwam dat Dhondt naaktbeelden gestuurd had naar de virtuele Eveline, zette Scott hem onherroepelijk aan de deur. Want, zo vindt ze, bedrog is bedrog. Opvallend is dat niet iedereen die mening deelt. Bioloog Dirk Draulans, die ook te gast was in het programma ‘Kat Zonder Grenzen’, denkt daar bijvoorbeeld anders over en beschouwt het niet als bedrog.
 2. Aanslepende verbouwing stelt de relatie van Lieve (32) en Bruno (35) zwaar op de proef: “Zeker nu er een baby is, moet dat huis af. Anders ben ik weg”
  PREMIUM

  Aanslepen­de verbouwing stelt de relatie van Lieve (32) en Bruno (35) zwaar op de proef: “Zeker nu er een baby is, moet dat huis af. Anders ben ik weg”

  Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: Lieve en Bruno zijn twee dertigers in de fleur van hun leven: huisje, tuintje, kindje. Maar de aanslepende renovatie van hun woning gooit roet in het eten. “We maken zoveel ruzie dat onze relatie dit mogelijk niet overleeft.”
 3. Jonah en Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ maken na een jaar de balans op: “Door het verbouwen was mijn eerste verliefdheid snel over”
  PREMIUM
  Showbizz

  Jonah en Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ maken na een jaar de balans op: “Door het verbouwen was mijn eerste verliefd­heid snel over”

  Of je nu een jong koppel bent of al een eeuwigheid samen: de liefde blijft een uitdaging. In deze Valentijnsmaand vertellen vier bekende koppels over de struikelblokken in hun relatie. Winnie Bogaerts (29) en Jonah Hulselmans (30), vorig jaar ‘Blind Getrouwd’, bijten de spits af. Door zware verbouwingen hebben de twee er geen makkelijke maanden opzitten, waardoor het koppel te rade ging bij een relatietherapeut. “We zijn het erover eens dat we niet dag in dag uit samen moeten zijn.”
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief