Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © RV

“Eerst wilde ik je nog wegduwen, maar al snel bleek de passie te groot.” Lezeres Kaat schrijft een brief aan haar sexy collega

“Wat we hadden, was jammer genoeg niet langer enkel ons geheim.” Wij vroegen jullie om in je pen te kruipen, en heel wat lezers goten hun gevoelens in woorden. De hele zomer lang lees je hier hun brieven aan een (on)bekende. Deze week richt Kaat* zich tot haar sexy collega, met wie ze een stomende affaire op het werk beleefde. “We lieten ons gewillig verleiden en spraken af op een geheime plaats in het kantoorgebouw, tijdens de werkuren.”

  1. Frederik heeft een geheime relatie met de 20 jaar jongere Tamara: “We hadden zelfs seks op de dag van haar bevalling”
    PREMIUM

    Frederik heeft een geheime relatie met de 20 jaar jongere Tamara: “We hadden zelfs seks op de dag van haar bevalling”

    “We gingen de hele nacht door, ze kreeg het ene orgasme na het andere. Ik had mijn vrouw nooit een orgasme weten krijgen. Alle standjes kwamen aan bod, ze gaf zich helemaal. Overal: in bed, op de grond, tegen de muur.” Frederik (45) krijgt er met de mooie Tamara (25) een nieuwe werknemer bij. De twee kunnen het goed met elkaar vinden, tot grote frustratie van zijn vrouw. Hij begint een affaire met haar, die blijft duren zelfs wanneer zij hoogzwanger is van haar man. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Frederik.