Volledig scherm
© Thinkstock

Eén maand lang elke dag seks: ontdek wat het met jouw relatie kan doen

Dat een gezond seksleven onderhouden niet zo makkelijk is, blijkt uit de verschillende seksexcuses die de afgelopen week viraal gingen. De Amerikaanse Megan Conley kreeg meer dan een jaar geleden heel wat aandacht door haar blogpost 'Vijf redenen om elke dag met je man seks te hebben' waarin ze zegt dat dit een goede manier is om je relatie op alle vlakken een boost te geven.

  1. Na expliciete filmpjes van BV’s: ook Kiara (19) werd het slachtoffer van sexting: “Bang dat die beelden mij voor altijd zouden achtervolgen”
    PREMIUM

    Na expliciete filmpjes van BV’s: ook Kiara (19) werd het slachtof­fer van sexting: “Bang dat die beelden mij voor altijd zouden achtervol­gen”

    “Iedereen, bekende kop of niet, heeft recht op een privéleven”, dat zegt Kiara De Vos (19) uit Aalst. Ze weet als geen ander door welke nachtmerrie Stan Van Samang (41), Sean Dhondt (36), Peter Van de Veire (48) een handvol andere BV’s gaan nu er naaktfoto’s en filmpjes van hen circuleren. Zes jaar geleden – toen Kiara 13 jaar was – maakte ze iets gelijkaardigs mee, hetzij op kleinere schaal. Ze getuigt over de impact ervan op haar leven. “Ik zat zo diep dat ik geen uitweg of toekomst meer zag.”