Volledig scherm
© thinkstock

Dit vinden mannen een afknapper in bed

Mannen denken dan wel om de haverklap aan seks, toch zijn er een aantal aspecten aan het bedrijven van de liefde die ze minder leuk vinden. Ollie McAteer zette voor het Britse Metro zijn grootste afknappers en frustraties op een rijtje. Dames, deze zaken vermijd je best:

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Droomjob? Deze vrouw test seksspeeltjes voor 1.583 euro per maand

  Droomjob? Deze vrouw test seksspeel­tjes voor 1.583 euro per maand

  De Britse Cara Houiellebecq is een 33-jarige moeder van twee met een heel bijzondere job. Cara test seksspeeltjes en geeft haar bevindingen prijs in een blog. Cara wordt betaald voor de gemiddeld vijftien orgasmes per week waarop ze zichzelf trakteert. Per jaar krijgt ze 19.000 euro van verschillende farbikanten, die haar de zoemende speeltjes gratis bezorgen. Haar man, Darren, ziet daar geen graten in. "Mijn job is geen bedreiging voor ons seksleven, het is een aanvulling", stelt Cara.
 1. Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut
  Play
  milieu

  Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut

 2. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op